Популярни снимки за

Всички снимки
Какво ще кажете за срещи всеки месец? Например да си определим всяка трета неделя от месеца??? Също така и местото да се знае??? Например Картинга???
Оказва се, че срещите са освен много весели и много полезни
Да на мен ми беше колкото приятно; толкова и полезно!Само че все на едно исъщо место... Ще омръзне като изснимаме всичко и всички
третата Неделя май е добре - ще стане разбор на Фото ваканцията :)
пада се на 18 септември
"Картинга" и на мен ми хареса - има и закрито за зимата, а третата неделя през декември е преди коледа
зима в парка
Е само В софия[i012 нека да се правят срещи и извън софия все пак тук има хора които са от провинцията
от 4CoolPics кашон водка - ако ми позволи управата на ресторанта

Редактирано от администратор , 25.08.2005 11:17:40

доколкото разбрах обсъждаме РЕДОВНИ срещи, нищо не пречи да им се променя мястото но идеята за фиксирано време ми харесва - помага ни да си планираме развлеченията :)
Svetal, ще има и в други градове срещи Важно е да фиксираме времето, а за мястото после ще решаваме преди всяка среша Ти къде предлагаш??
Това за фиксираните срещи и на мен много ми допада,поне ще се знае предварително и човек ще може да си направи някакви планове.А в България със сигурност има много по приятни места за евентуални сбирки,и не мисля че е задължително да бъде всяка среща в София.Дано някои хора не ме разберат погрешно.
Еее, стига сте си правили срещи в София. Не мислите ли, че сега наред е една такава във Варна?
поне два пъти в годината в друг град или село! А може и повече.
ами наи добре да ходим някъде където има какво да се снима
Пловдив старият град,жеравна,доспат през зимата Банско Боровец и много други
ilski,
от 4-ти с Торбата, Злия, Боровинка, Джъмбо и много други сме на Фото ваканция в Приморско
Кажете кой ден и ще направим една морска среща там или в Бургас
Краси от Варна ще идва за 1 или няколко дни, организирайте се

Редактирано от администратор , 25.08.2005 13:00:10

Много добра идея за срещите! Приветствам! Мястото в Борисовата градина (открито и закрито) е добра идея, а има и "високи" скорости за любителите на картинга :-) отделно има храстчета и дръвчета за осамотяване ;-) (за снимки де)
Айде, а някой ден може организирано да отидем някъде извън София, по покана на някоя друга група, която организира срещи!
Re: Редовни срещи!!!
От: admin
Дата: 25.08.2005 13:00 Отговори

'ilski,
от 4-ти с Торбата, Злия, Боровинка, Джъмбо и много други сме на Фото ваканция в Приморско
Кажете кой ден и ще направим една морска среща там или в Бургас
Краси от Варна ще идва за 1 или няколко дни, организирайте се'

Дай повече инфо за което....може и да се организираме някак си !
Но за де не се чувстваме като "ВИП" гости, ще трябва да помагаш ))!
Предлагам всеки на свой ред да даде преложение за евентуалната среща която ще се състои живот и здраве на 18 септември и всяка дискусия да бъде подложена на дискусия.
Аз предлагам да се съберем в с.Боженци.Намира се на около 15км от Габрово в посока Велико Търново.Това е едно малко селце намиращо се в Стара планина.Природата е удивителна,къщите са в "стар стил",има доста ресторантчета на сносни цени,а при дъждовно време също има къде да се скрие човек.
nasko_
поемаш ли организацията за Боженци?
На мен идеята ми харесва!
Ще помисля как да даведа моделки :)
Разбира се!мога да поема всичко по организацията.Ще бъда 20 дни в Габрово и мога да отскоча по всяко време до Боженци
Боженци
Аз също приветствам идеята за Боженци.
Не разбрах предложението за Боженци за 18.09 ли се отнася ?
Ей, Плам, като минавате през Бургас се обадете, че и тук има хора от сайта
Предпочитам да направим морската сбирка по време на фотоваканцията в Приморско

Редактирано от администратор , 29.08.2005 11:55:13

Предпочитам да направим морската сбирка в Приморско
Кой ден можете да дойдете? Свържете се и с Варненци
IDEIKATA E SLEDNATA :
Planinska sreshta na SEDEMTE RILSKI EZERA - KRASIVI PLANINSKI PEIZAJI,CHIST VUZDUH,ADRENALIN,RAZHODKI S KONE S PLANINSKI VODACH,PERFEKTNO ZA PHOTOGRAPHY LUBITELI NA EXTREMNITE PREJIVJAVANIJA...GORE IMA KAKVO DA SE ZASNEMA...
Аз също приветствам идеята за Боженци !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола