За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Фото конкурс "БГ Очарование" жури в състав:
Председател:
Диляна Стойчева (dil_stil) - представител на читалище "Напредък"
Членове:
Ивайло Иванов (IVU) - представител на 4coolpics.com
Георги Аргиров (ARGO) - представител на 4coolpics.com
Светослава Русева - PR на Община Търговище
РЕШИ:
Първа награда - Тихомир Илиев (tihiliev) за снимката "... и шапка на цветни петна"

Втора награда - Валентин Христов (Amateur) за снимката "Творецът"

Трата награда - Десислава Генкова(elrisha) за снимката "Станчинарски игри - 01.01.2007г. -Петрич"

Честито!
Журито избра за участие в изложбата фотографии на следните автори:
tihiliev, Amateur, elrisha, Lonely,Dimiev, fosto, jino, dil_stil, heliossve, Astrid, penkata, mujimasa, borovinka, dechobek, vadin, V_Power, kuker, gishata, mama, martin_dm, ginger, Desso, nasko_, spstefanov, hridi, tchani,Ceaser, fotoGrafinq, jujata, lina, 35mm,BOZO, gushterche, Pavlina
Благодарим на всички за сърцатото участие в конкурса!
ИЗЛОЖБАТА ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТА НА 15.06.2007г. ОТ 19.30 ЧАСА В ИЗЛОЖБЕНАТА ГАЛЕРИЯ НА КЛУБА НА ФОТОРЕПОРТЕРА В ПОДЛЕЗА ПРИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ.
ОТ МЕСЕЦ ЮЛИ ДО КРАЯ НА 2007г. ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ ПОРЕДИЦА ОТ ИЗЛОЖБИ В РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ ОТ СТРАНАТА.
Председател:
Диляна Стойчева (dil_stil) - представител на читалище "Напредък"
Членове:
Ивайло Иванов (IVU) - представител на 4coolpics.com
Георги Аргиров (ARGO) - представител на 4coolpics.com
Светослава Русева - PR на Община Търговище
РЕШИ:
Първа награда - Тихомир Илиев (tihiliev) за снимката "... и шапка на цветни петна"

Втора награда - Валентин Христов (Amateur) за снимката "Творецът"

Трата награда - Десислава Генкова(elrisha) за снимката "Станчинарски игри - 01.01.2007г. -Петрич"

Честито!

Журито избра за участие в изложбата фотографии на следните автори:
tihiliev, Amateur, elrisha, Lonely,Dimiev, fosto, jino, dil_stil, heliossve, Astrid, penkata, mujimasa, borovinka, dechobek, vadin, V_Power, kuker, gishata, mama, martin_dm, ginger, Desso, nasko_, spstefanov, hridi, tchani,Ceaser, fotoGrafinq, jujata, lina, 35mm,BOZO, gushterche, Pavlina
Благодарим на всички за сърцатото участие в конкурса!
ИЗЛОЖБАТА ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТА НА 15.06.2007г. ОТ 19.30 ЧАСА В ИЗЛОЖБЕНАТА ГАЛЕРИЯ НА КЛУБА НА ФОТОРЕПОРТЕРА В ПОДЛЕЗА ПРИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ.
ОТ МЕСЕЦ ЮЛИ ДО КРАЯ НА 2007г. ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ ПОРЕДИЦА ОТ ИЗЛОЖБИ В РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ ОТ СТРАНАТА.
Редактирано от администратор , 12.06.2007 09:57:59
Честито на победителите и най-вече за първата награда - това беше една от снимките, които най-много ми допаднаха и запомних! Прекрасна е!

Честито
!

Честито и от мен на победителите ! Много успехи и най-важното много, много хубави снимки !

Честито и успех на победителите!!!

честито и от мен:)
Честито на всички и най-вече на Гишата!!

hehe DOC_R za men? zashto...? inache blagodarq ti Doktore

Който играе пИчели,
Който не играе... се наслаждава на хубави кадри!
Браво на всички и честито на призьорите!
Let it be!
Let it bee!
Let it beer!
Който не играе... се наслаждава на хубави кадри!

Браво на всички и честито на призьорите!
Let it be!
Let it bee!
Let it beer!

Честито на пИчелившите!

да кажа едно благодаря на Журито и на всички

Elrisha da ne zabraish da po4erpish na izlojbata

Тюх, изтървах апарата майка му стара
Другия път

Другия път
браво добри снимки са наградени!

браво на авторите, браво на журито!
Честито и дерзайте!
Честито и дерзайте!
Честито!!!

Честито на спечелилите!! Прекрасни снимки!

Честито на печелившите автори.
Най ми допада снимката която е на първо място.....за останалите не съм много съгласен!
Най ми допада снимката която е на първо място.....за останалите не съм много съгласен!
И от мен благодаря на всички!
nasko_ Когато ги разгледаш всички на хартия ще си промениш мнението

аз не съм сигурна, че ще си го променя ;) също съм само за първото място съгласна :) При толкова хубави снимки в този конкурс не може да ме обедите, че само тези са били хубаво качество :)
тц тц тц...то и аз не харесвах някои снимки от минали конкурси,ама не тропах с крак
И все пак - вкусове различни,така че лично аз изобщо не се чувствам засегната

И все пак - вкусове различни,така че лично аз изобщо не се чувствам засегната

ginger да видим твойто второ и трето
може и да мога да ти обясня

няма да класивам снимки и не казвам, че тези, които са заели 2ро и 3то са лоши :) казвам, че по-думите ти "nasko_ Когато ги разгледаш всички на хартия ще си промениш мнението "
останалите са били кофти качество ;) и че не можеш да ме обедиш, че от толкова снимки 3 са с хубаво :)
останалите са били кофти качество ;) и че не можеш да ме обедиш, че от толкова снимки 3 са с хубаво :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!