Популярни снимки за

Всички снимки

Как да не се похвали човек :)

Как да не се похвали човек
Не съм по хвалбите ама друго си е да се видиш в ТОР 10 за 2007г и след теб да е Yury Bonder

http://www.photoforum.ru/photos.3.0.0.0.0.rating.desc.y.2007.0.0.0.0.0.1.en.html

Редактирано от администратор , 18.06.2007 06:16:14

brqh pozdravleniq Argo
Арго проблем на нашата психика е че не вярваме в способностите си... защо Юри да не е след теб - ти си поне токова добър колккото и той...
Този път няма да кажа: "Умря циганката, дето ви хвалеше ", а: "Браво!"
чекай чекай тва е само до йуни
браво ... остави скромноста за некадърните
браво!
Браво!

Редактирано от администратор , 17.06.2007 06:51:43

Браво! Радвам се и ти се кефя!!!Все така!!!
Поздравления
Bravo ARGO!
Pozdravlenia !!!!!!! ... i v oste takiva klasazii da se vidi6
Е това вече си е сериозно, поздравления!
Арго, да ти разправям ли как изкарах една седмица с Юри Бондер? Още ми е замаяна главата и чувам руска реч Бяхме в една група на Бодиграфия и питай ме дали можах да се концентрирам за снимки През 5 мин. даваше зор да ходиме в ресторанта,щото нашата група била от професионалисти, а професионалистите правели 2 кадъра и били върха
elrisha
земи пример от nsirakov и спретни едно фоторазказче
да спретна,ама после може да имам спешно обаждане от иностранство и залп от думи,с преобладаваща "бляд"
АРГО,можеш да видиш туй-онуй в профила ми
браво, все така!
АРЕЕЕЕЕЕ НАШ'ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!:)
ARGO, това - Yury Bonder да...
Поздавлениия за успеха! Не съм профин /май хич/,но и аз рабирам, че да го бутнеш си е за чрпене :-)
Хайде честито и от мен Давай все така и в края на годината да черпиш за първа позиция
а кой го докара Юри в Куулпикса,а? АААА? Кажи,баба,тенк ю ся!
АРГО-Сега разбрах защо не съжалявам за таз ве4ерната с-Бирка на сайта.... Е те това щях да го изпусна.
Арго- свалям ти шапка!!!!

Елриша - кат' си го водила ний що не знаем? Или си го менкате само м/у профитата?
elrisha е как кой...човека видял кой е преди него ,проверил в кой сайт е и айдееее

tchani недей така бе човек - шапки-мапки да беше дошъл на сбирка,айде в неделя минипленерче с риболов
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола