Популярни снимки за

Всички снимки

До кога ще се търпят подобни коментари?

"Dinevi,4etete:) Po princip sum kavaler i kum damite postupvam drugo q4e,no poneje tuk dami nqma :),moje da q karam po-otgore :) Kliknete vurhu nicka na bobbie.Tam 6te vi izleze profila i i 6te q vidite na snimka.Predstavqte li si-jena s neinata ot4aiva6ta viziq na stara moma i to ot nai-zakusalite,da si pozvolqva da komentira horata i to to4no na tema vun6nost.Tq ne e dobre :) :) :) Shpagat :) opasen_um "
Не е ли време да се прекратят коментарите съдържащи лични нападки и простотии, като цитирания. Тук сме да се забавляваме и да някои научим нещо за фотографията, от тези, които имат повече знания и опит - поне аз съм за това. Сайта ми харесва, но ми е ужасно неприятно вместо нещо за фотографията да виждам подобна простотия, независимо, че не ме засяга лично! Моля, Админа да се намеси!!!!!
eli2007: v slu4aya , za da se stigne do tam - si ima pri4ini .. lipsa na tqrpimost i uvajenie ot Dve strani e grozna Kartina , koyato ne pravi 4est i ne vqzbujda esteti4eska Naslada.. Vqzpirayte ,Grajdani ,navreme slovestni bludstva .. za da ne se rajdat slovestni iz4adiya..ayde sega , Nazdrave na Kompaniyata.. i tango Comparcita za vsi4ki po4itateli ..
bass: po tozi povod se se6tam za edin Vitz:
Bolen pita Sanitarya: .. '- no.. Doktore.. kqde me karate?!'
Sanitaryat kazva: '- v Morgata.. '
B.: '- Ta.. az ne sqm.. umryal..!!! '
S.: '..- eee.. spoko, de..ta nie o6te ne sme pristignali..'

maamu stara, Kolegi.. kolkoto po-malko snimki pravya.. tolkoz po- mi 'meli' ustata.. pitam se .. samo pri men li e TAKA????
bass: съгласна съм по принцип с теб, но все пак в сайта си има правила и едно от тях е " да уважава другите потребители на форума, като всякакви обидни думи и преки характеристики или заплахи ще се считат за грубо нарушение и в резултат постът може да бъде редактиран а автора отстранен" и е редно след, като те не се спазват да се приложат санкции. Така си мисля!!!!!!!!!!
Нека тези, които имат нужда от словестни блудства да се изявяват някъде другаде, възможности в Интернет много.
А между другото, вица ти е стар, но ми харесва и с удоволствие бих изтанцувала тангото!!!

Редактирано от автора , 23.06.2007 17:45:28

Народа май изтрещя от жегите...
понеже тази дискусия започва с цитат, който ме засяга пряко, нека кажа - за възпитанието на другите не мога да отговарям, но аз лично никъде не съм си позволила да обидя когото и да е на лична основа. Не слагам в сметката отчитането на плиткоумие - бях щедро облагодетелствана от многобройни "коментари" под няколко потърпевши снимки..
Не виждам шанс обаче да се обидя от едни.. неща. Малко ми става тъпо и тъжно, като чета коментарите му, защото нещото се счита за нормален човек, родител е и ще възпитава дете или деца.. Повече обаче се забавлявам, защото е смешно, жалко и смешно..
От коментара на bass обаче оставам с впечатлението, че според него съм паднала до нивото на тези... неща (цитат: lipsa na tqrpimost i uvajenie ot Dve strani e grozna Kartina , koyato ne pravi 4est).
Виж, това вече ме обиди.
Ташко, посочи ми мой коментар в който обиждам нещото на лична основа, и по-специално на физика (явно му е важно, щом се опитва да засегне другите на тази тема. И не става въпрос само за мен в случая). Намери един мой такъв коментар И ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ НА НЕЩОТО.
Потвърждавам, че обидих снимките на нещата. Казвам го и сега - снимките са куци (или пък използвах думата "боклук"?) и не са за конкурс. Има си галерии, по-специално "Нашите деца хубави!", тези снимки са добре дошли там, според мен. Пиша това с пълно съзнание за моите собствени снимки, знам че съм далеч от съвършенството, но пък се опитвам и работя върху техника, композиция, обработка.

Нещата обаче са твърде над тези неща и прекалено заети да "коментират". Това обаче не им дава право да обвиняват в не-обективност, пристрастие, плиткоумие, простотия, да не забравя - физика, интелигентност, грамотност и какво ли още не. Не ми е работа да изброявам юзъри, обидени (или подложени на опит за обида) от нещата.
Ако някой иска да следи сагата - коментарите са под снимката на GalaVarna "Калина" и под "Prelestna" и "Shpagat" - едната на dinevi, другата на opasen_um (аз не мога да ги различавам, пък за другите не знам).

Админе, имаш думата.
.. Poneje me pita6 ..da Ti kaja Nay glavnoto - tova koeto pisah po- gore , ne kasae samo i edinstveno Teb 'Tejkoto' horo se izigra ot baya igra4i..
Ne se zasyagay ,nyama smisql.. tuk sme za da se U4im na Ne6to .. Da pravim snimki i da bqdem Tolerantni.. Kogato vodi6 diskusiya s nyakogo , kogoto ne poznava6 po na4ina po koyto Ti , naprimer ya provede .. normalno e da zavqr6i
'grozno'. Vmesto sega , Admina da se namesva , Ti otdavna moje6e da si 'pomogne6' , kato prekrati6 slovesten kontakt s tozi kogoto Te podstrkava6e.. Ne se sqrdi , pak Te molya , za6toto e 4ista zaguba na vreme .. S Uvajenie: Tashko
Съвем нов тук,но ще си позволя да се изкажа по темата работя и то общо.

/В скоби за мен. Работя основно в областа на дизайна на дрехи, и полагам като хоби труд в областа на свободния софтуер в интернет - най общо казано. Разбира се и фография :-)/

Та по темата: Личните напатки са кофти, но при по-чувствени личности /като тези, които се занимават с фотография или тн./ могат да бъдат и 'закачка'
По лошото е друго според моето мнение - някои хора просто не научиха Кирил и Методий на компа си
ми прав си, да знаеш - можеше и по-рано да е; но от около 2-3 дни вече съм го включила на Ignore режим, щото дори спря да ми бъде и забавно, започна се едно тъпо и упорито преповтаряне само... Не можех обаче да пренебрегна темата тук (докато е още чиста, преди нещата да започнат да наливат и тук), най-малкото защото започва с цитат, засягащ ме директно:)
Пък и не съм се научила още да си наложа мълчание винаги, когато нещо ме възмути и.. Абе въобще - трябва да порасна!;-)

Take care, bobbie :)
.. Respect
.. ne moga ,be Priyatel .. v glavata mi sa samo diezi , bekari , bemoli ..izbiha mi ot tehnologii .. mazoli
..ama , 6tom se razbirame .. tuka trebe da Vizirame i Investirame..
bass, хе хе, голема мамуна си, да знаеш!;-)

Редактирано от автора , 24.06.2007 02:18:07

.. 'za tzilufki i libof .. vinagi gutof !'
льох, льох, ли-ли-льох!
Как да не се похвали човек
uuuk, uuuuk
Я го дайте тоя насам да го препсувам!
opasen um e pisal i pod moi snimki glupawi komentari i ponqkoga i obidni, no ne go znam, nito sam si goworila s nego 4e da gi zasluja :) taka de.. toi sam se izlaga s tezi komantari .. tolkowa mu e akala
Така, както гледам, eli2007 или има няколко ника и е забравила от кой пуска темата, или има проблем със сексуалната самоидентификация, защото твърди, че е кавалер, а в профила има снимка на жена. На мен ми е през колянно-мотовилковия механизъм тази работа, но всичко останало ми навява сериозно съмнение.
Re: До кога ще се търпят подобни коментари?
От: Accept
Дата: 25.06.2007 20:43

е не е истина....!
eli2007 започна дискусията с цитат (има си и кавички даже :)..). В цитата се казва, че Нещото opasen_um се самоопределя като кавалер. По-нататък (след цитата, имам предвид) няма нито един глагол или местоимение в мъжки род:) Според мен eli2007 си е еднополова жена отсекъде:)
bobbie, името на автора не е част от текста на цитата. Преди цитат се споменава "Цитирам:", а най-лесно е да пусне линк и коментар.
Accept не знам защо си мислиш, че имам няколко ника. Логвам се от два различни компютъра - личен и служебен, но само с един ник.
МОЛЯ, АДМИНА ДА ПРОВЕРИ И ДА ТИ ОТГОВОРИ НА СЪМНЕНИЯТА !!! Колкото до изумителното ти заключение, че имам "проблем със сексуалната самоидентификация" - оставям го без коментар, ВЪПРЕКИ, ЧЕ И ЗА НЕГО МИ СЕ ИСКА ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР ДАЛИ Е В УНИСОН С ПРАВИЛАТА НА САЙТА!!!!!
Може, да не съм спазила прецизно правилата за цитат, но мисля че съм направила необходимото да се разбере, за какво става въпрос. ПРОЧЕТИ ПО-ВНИМАТЕЛНО!!!!!!!
Възмутих се от безцеремонното нарушаване на правилата от въпросния "opasen_um " и личните нападки срещу една жена - изказала мнението си за "качествата" на някой фотографии.....

Редактирано от автора , 26.06.2007 19:31:21

Много съжалявам, че не се въздържах и пуснах темата, възмутена от словестната арогантност.
РАЗБИРАМ за някой хора - това е част от забавлението!!!!

Редактирано от автора , 26.06.2007 19:33:16

eli2007, не се ядосвай, моля. Може и да не си спазила прецизно правилата за цитат, но АБСОЛюТНО ясно си обяснила за какво става въпрос:) Пък колкото до пускането на темата - има резултат, иди виж коментарите на админа под последната снимка на opasen_um или dinevi (не помня кое от Нещата..).
Аре, не се връзвай сега и благодаря за подкрепата!;-)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола