Популярни снимки за

Всички снимки
Предлагам да се добави опция, автора да може да избира, дали да се гласува за негова снимка или не
Или да се добави галерия, в която не се гласува за снимките
Подкрепям ;)
ще помислим по въпроса :)
Предлагам ,ако има по-малко точки, отколкото са мненията, да не се приемат. Според мен, хубаво е ,когато ти харесва нещо - да кажеш няколко думи - иначе има хиляди начини да трупаш точки.
Joy, едвали са хиляди начините, но има начин Администратор да проверява кой гласува, т.е. дали не е един и същи човек с N регистрации.
По въпроса за гласоподавателите-фантоми ;) предлагам да имат право на глас само потребители, които имат поне една качена снимка. Повече от половината регистрирани потребители нямат нито една - което навява на определени мисли...
уф - мислил съм го...
какво ще им пречи да качат някоя тъпа или чужда снимка?
а "по-съвестните" играчи и сега го правят :)
нали заради тези простотии направихме финалната фаза на конкурса "Светът днес" с жури
... а така ми се иска конкурсите да са само с гласуване
В "Лов на каки" пък е супер неморално - пращаш SMS и гласуваш колкото пъти и за когото си искаш - дори за собствените снимки
много ми е интересно как ще се развият нещата там, заделил съм си 50 лева за гласуване за мои снимки - толкова е размера на поощрителните награди :)
подкрепям joy и maya a може би не е лошо да има и малко критика "4овек се у4и от грешките си"
Може би е добра идея гласуването да бъде явно - ако Ivan539 гласува определено за снимките на Dragan935, а в порфила си няма и една снимка, това на би ли бил повод за анулиране на гласовете?
Мисля, че методи за контрол съществуват - но този с смс-ите не е от тях ;)
Мaya, недостатъка на явното гласуване е, че веднага се оформят групи "аз на тебе - ти на мене" и става още по-лошо.
варианта с жури е най-подходящ(според мен),а има и снимки, които нямат нищо общо с темата(вклчително и мои) и трябва да се отсеят
moeto predlojenie e da moje da se vijda koi e glasuval za snimkata , zashtoto 4esto ima hora koito glasuvat bez da pishat komentari , i niama kak da razberesh koi ti e oburnal vnimanie !
sushto - zabeliazah 4e ima dosta potrebiteli koito niamat snimki - da se napravi niakakva proverka da ne bi da nikove na edni i sushti s pomoshta koito si glasuvat za sobstvenite si snimki
deltam,
направено е! - който не иска да се гласува за някоя от неговите снимки, може да забранява :)
qsno e,4e se zloupotrebqva!predlagam da ima dva vida glasuvane-za i protiv!!!!tova malko 6te izravni ne6tatata.ne moga da zabranq na nqkoi da se registrira i da glasuva za sebe si,no kogato e o4evidno-moga da mu otnema pone edin glas:)
Повярвай, доста често отнемам гласове на "клонирани" юзери!
do Plam
ok!veroqtno e taka:)no ne si BOG i ne moje6 da kontrolira6 vsi4ko,dai i na nas tazi vyzmojnost:)milq,4e v tova koeto e kazal "plamen" ima nqkakva logika...
и аз съм на мнение, че е по-добре да се вижда кой е гласувал за дадена снимка!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола