За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Цитат от лично съобщение до мен в Култа:
"http://www.4coolpics.com/article.php?id=9
Specqlni blagodarnosti, borovinka, za statiqta, blagodarenie na koqto se nau4ih da si namalqm razmera na snimkite bez da se skapva ka4estvoto...Sega se specializirah v tazi 4ast, ostava da nau4a oshte milion neshta za programata photoshop, koqto imam ot 2 dena i osven neshtata, koito nau4ih ot tvoqta statia, nishto drugo nemoga da pravq...Ako imash oshte podobni statii, za tova kak da si igraq s cvetovete , naprimer- prashtai!
mersi oshte vednyj"
1. Радвам се, че съм бил полезен някому.
2. С удоволствие бих публикувал повече материали по темата, но ме спира една щекотлива подробност - не притежавам легален Photoshop.
3 Ще трябва да си купя доста скъпо лицензирано копие от програмата, за да продължа да публикувам достъпни за всички статии в публичното пространство. Някак не се връзва сметката . . .
Ха сега де !
вероятно някой ще побърза да попита с какво обработвам личните си файлове и съответно ще побързам да отговоря - не е с Photoshop
вероятно някой ще побърза да попита с какво обработвам личните си файлове и съответно ще побързам да отговоря - не е с Photoshop
"http://www.4coolpics.com/article.php?id=9
Specqlni blagodarnosti, borovinka, za statiqta, blagodarenie na koqto se nau4ih da si namalqm razmera na snimkite bez da se skapva ka4estvoto...Sega se specializirah v tazi 4ast, ostava da nau4a oshte milion neshta za programata photoshop, koqto imam ot 2 dena i osven neshtata, koito nau4ih ot tvoqta statia, nishto drugo nemoga da pravq...Ako imash oshte podobni statii, za tova kak da si igraq s cvetovete , naprimer- prashtai!
mersi oshte vednyj"
1. Радвам се, че съм бил полезен някому.
2. С удоволствие бих публикувал повече материали по темата, но ме спира една щекотлива подробност - не притежавам легален Photoshop.
3 Ще трябва да си купя доста скъпо лицензирано копие от програмата, за да продължа да публикувам достъпни за всички статии в публичното пространство. Някак не се връзва сметката . . .
Ха сега де !
vaposa e koi ima istinski SHOP? imaaaaa li niaaaakoiiii? a?
Еее, пиши смело де, понаучил си се на служебния компютър дето има лицензиран. Ако не на тази то на предишната работа
АЗ :)
BOINK Аз имам 2 Photoshop-a
borovinka така ше е - съобщения в Култа за статия в 4Кулпикса
като няма лични съобщения тука
а на този юзър бих препоръчал една книжка "Лесни стъпки с ФШ"
borovinka така ше е - съобщения в Култа за статия в 4Кулпикса
като няма лични съобщения тука
а на този юзър бих препоръчал една книжка "Лесни стъпки с ФШ"
Еееее! Аман от лакоми мързеливци! Книжка за елементарни стъпки в шопа може да се намери за 7 лева, при това без много обикаляне. Винаги съм се дразнил на такива - тип "непремено се ангажирай да ме научиш, а аз ще те потупам по рамото във форума"! Защо не вървят "По пути Ленина!".
Редактирано от автора , 26.06.2007 22:42:30
Accept, тонът ти е неприемлив. Освен това вероятно не си схванал, че темата е за друго.
Категорично настоявам за в бъдеще да не се появяваш в темите ми.
Категорично настоявам за в бъдеще да не се появяваш в темите ми.
Редактирано от автора , 26.06.2007 23:32:44
borovinka, понеже от теб съм научил полезни за мен неща, те възприемам като учител, а аз уважавам учителите си. Още веднъж - благодаря за нещата, които съм научил от теб!
Много е вероятно да съм схванал за какво е темата ти. Схватливостта ми е присъща, но в случая добавих и личното си мнение, което не противоречеше на правилата на сайта, защото не обижда никой юзър. Понеже, както казах и по-горе, питая дълбоко уважение кам теб, не се нуждая по никакъв начин от твоята благодарност.
Докато не нарушавам правилата на сайта, ще се появявам в която тема поискам, единствено ръководен от правилата на сайта.
Още веднъж - благодаря ти за това, което съм научил от теб! Всичките ми комплименти са за теб и винаги, в доста теми съм твърдял, че ти си институцията да отговори на трудните въпроси.
Много е вероятно да съм схванал за какво е темата ти. Схватливостта ми е присъща, но в случая добавих и личното си мнение, което не противоречеше на правилата на сайта, защото не обижда никой юзър. Понеже, както казах и по-горе, питая дълбоко уважение кам теб, не се нуждая по никакъв начин от твоята благодарност.
Докато не нарушавам правилата на сайта, ще се появявам в която тема поискам, единствено ръководен от правилата на сайта.
Още веднъж - благодаря ти за това, което съм научил от теб! Всичките ми комплименти са за теб и винаги, в доста теми съм твърдял, че ти си институцията да отговори на трудните въпроси.
Е, няма начин, предавам се.
За в бъдеще няма да има мои теми в сайта.
За в бъдеще няма да има мои теми в сайта.
Егоистично казано - това твърде ме наскърбява. Моля те - ако присъствието ми в този сайт ти е неприятно кажи! Мигом ще престана да влизам.
Моля те, borovinka, промени решението си! Твоите текстове значат много за мен /а вероятно и за огромната част от сайта/! Удоволствието от последователната ти мисъл, изразяваща фотографски знания ми доставяше естетическа наслада при прочета на текста! Още веднъж - моля те!
Редактирано от автора , 27.06.2007 00:19:46
borovinka
и тези дето сме пропуснали да ти благодарим ... не сме малко
и тези дето сме пропуснали да ти благодарим ... не сме малко
za brovinkata
Ето един линк към всички, които искат да видят някой основни моменти в обработката с ФШ.
http://www.photoshop-bg.com/
http://www.photoshop-bg.com/
Линка го има в "Приятели" ама гледа ли някой
Към Plam - да, аз от там го видях за първи път.
Е то това остана и Боровинката да си тръгне
.. Accept,40 .. totalno Осиране , брат ми .. лъсна ти кирта .. кьсно е да хлен4и6
и се лигави6 .. това е то ..
и се лигави6 .. това е то ..
bass, проблемът ти с калдъръма продължава.
Акссепте,нали си егоист
Съсредоточи последни сили върху изказванията си и.... кой от де е
Съсредоточи последни сили върху изказванията си и.... кой от де е
Редактирано от автора , 26.10.2007 11:09:41
akuji, при това бездушен /егоист/.
Аз така и не намерих статията.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!