Популярни снимки за

Всички снимки

Въпросче за пленер

Здравейте!
С приятели замисляме да направим един пленер наскоро.
Молбата ми е да препоръчате някякви дестинации със красиви места.
Единственото изискване е да можем да отидем дотам,да пощракаме и да се върнем за един ден.
Благодаря ви
е ако пишеш от кой град си сигурно ше е по-лесно
От София съм
elate u s.ravno pole,ot nego po arno nema
Дестинация: Белоградчик!!!
Съвсем наскоро с един приятел направихме следната дивотия. Търгнахме в 3,30 през ноща. В 6,45 бяхме в Белоградчик. качихме се на Венеца /скалите над града/ и хванахме изгрева. След това слезнахме и в 9,00 бяхме първите посетители на крепоста. Снимахме до 10,00-10,15, защото слвед това слънцето прави скалите студено-сиви-отчайващо-неприятни... След това бири-мири и спане в колата до към 15,30-16,00 часа. В 16,30 се качихме отново в крепоста и хванахме слънцето от другата страна. В 18,00 часа крепоста затваря.
Тоя екшън е изтощителен, но си заслужава всяка капка пот!!!
Успех!!!
Мислех да предложа тази вечер на сбирката София - Щъркела - Самоков - Боровец за събота или неделя

За Самоков е ясно - мноооого църкви, самокови и месни чешите
на щъркела - нещо такова

преди Боровец - чудесни езерца

Ако дойдат vadin tchani, argo и andro може да се пробваме с мухарки
на Боровец е ясно, а може и да гоним залеза по Ихтиманското крайбрежие на Искъра
Pepi01, има стотици варианти за пленери около София. Трябва обаче да кажеш, какво разбираш под пленер. Скитане и снимане или ядене и пиене. Тогава вече почват предложенията.

Амо по-скоро скитане и снимане,ама да има път,та да не е чак толкова много скитането
Отговорът на този и други подобни въпроси е "карта". Ако можеш да четеш карта - нямаш грижи с нищо.

Редактирано от автора , 28.06.2007 19:30:34

Това е ясно,но на картата не пише къде има особено красиви места за снимане
На картата пише и това, както и много други неща. Особено на топографските. Там пише всичко по този въпрос.
Пламка, аз съм навит да ви чакам някъде по пътя или да ви пресрещна. За мухарене става над язовира и около мечката. За по-нагоре се иска много майсторлък за пъстърва а аз го нямам. Иначе има хубави местенца, но трябва да е по-рано или по-късно, както Тодоров споменава.
Утре съм командировка в Бургас и ако изпусна форума ще чакам обаждане.
Идеята не е лоша.
Пламба аз идвам в неделя
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола