Популярни снимки за

Всички снимки

Проблем .....моля помогнете!!!!

Zdraveite!V4era iznikna problem s fotoaparata mi Olympos FE 190 i me posuvetvaha da se dopitam do tozi sait! E pravq go i se nadqvam, 4e 6te imam polza ot tova!!
Izvadih kartata (1 GB) vuv foto za izvajdane na snimki, no se okaza 4e kartata ne se razpoznava i ustroistvoto ne 4ete kartata. Tova mi kazaha v dve razli4ni fotostudia. Sled kato vurnah kartata vuv fotoaparata se okaza 4e i tam ne se razpoznava i fotoaparata ili se izklu4va ili iska "Format" na kartata??? I sega neznam kakvo da pravq . Sigurno za vtori put vadq kartata ot fotoaprata i ne moga da si obqsnq kakvo stana pri polojenie 4e to4no v4era gledah snimkite na fotoaparata i sum sigurna 4e tam ima snimki! Molq vi daite suvet 4e ne mi se iska da formatiram kartata i da si izgubq snimkite v neq. Ima li drugo re6enie???
ОМАЗАЛ СИ КАРТАТА

ПРИЧИНИ:
1. Извадил си карата от апарата докао е бил включен (тва го правят Олумпус, НР и няколко моделчета сапунчици като ТСМ)

2. Ако картата е стара и ползвана - преминал си дяла на запис/четене и тя просто е умряла.

Опитай следното:

Форматирай картата и ако стане формата възстанови снимките си със софтуер за възстановяване на ПАРТИЦИИ (ДЯЛОВЕ).
Позволен ти е само един ФОРМАТ ако искаш да си възстановиш снимките и при повторно форматиране всичко отива по-дяволите.

Ако формата от първи път не стане - просто си купи нова карта
Картата е нова, няма и шест месеца откакто си купих фотоапрата и картата и е вадена само два пъти т.е. вчера й беше за втори път.
А за изваждането на картата съм сигурна че фотоапарата беше изключен, защото бях извадила и батерията!
Доколкото разбирам друг начин освен формат няма така ли????
Какъв е този софтуер за възстановяване на ПАРТИЦИИ (ДЯЛОВЕ). Откъде мога да си го намеря???
Аз трябва да тръгвам , но ще ви бъде благодарна за съвети и мнения..и за инфо за този софтуер.
Ако не е късно, дай един мейл
DiskRecovery - ползвал съм го - върши работа за възтановяване на файлове
Картата е мъртва....Излишно е да се повтаря че е желателно да се изключва фотото преди да решиш да си вадиш картата или батерията... :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола