Популярни снимки за

Всички снимки

Който няма да ходи в Приморско пишете предложения за среща

Аз лично мисля че е добре да се съберем някъде на планина примерно Боженци или наоколо. Да бъде в централната част на страната за да е удобно за всички. Пишете предложения и дата примерно през почивните дни 3-6.09 или 22-25.09 . Габровски балкан, Търново, Трявна и т.н.
Нали определихме третата седмица от всеки месец
За септември това са дните около 18 - ти
и по-сериозно с предложенията
който предлага - да е ходил на мястото и да може да направи резервации и т.н.

Редактирано от автора , 31.08.2005 14:11:22

За Боженци се уточнихме, да; а за тия дни ми идва в повече, щото може би няма да съм в София, макар че и на Приморско няма да мога да отида (нито на концерта на Скорпионс в Каварна)
Защо не ми доидете на гости в Свиленград знаете ли колко работи има за снимане в околностите.ораганизарам всичко дори ако има навити може да отскочим и до Турция и там има какво да се снима
Аз съм за но си доста далече от морето
Предлагайте по централно място да е удобно за повече хора
който ще ходи на фото-ваканция и се интересува от времето Torbalan се е погрижил
http://photo-cult.com//forecast.php
I az mislq che e dobre da ima poveche predlojeniq,zashtoto e po vajno chovek da reshi da doide na takava sbirka,a kade shte e tochno ne mislq che shte e problem.Ako se reshi neshto za bojenci,Tyrnowo,Trqvna moga az da organiziram vsichko.Izvinete me za latinicata,ne sam v kashti i skapaniq kompiutar tuk ne moje da pishe na latinica
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола