Популярни снимки за

Всички снимки

Продават се камера и фотоапарат

Продава се видеокамера Samsung VP-W80. Система PAL. Работи с касетки формат Hi8. 22x оптично и 880x цифрово приближения. Като нова - с камерата се заснети едва 2-3 часа. Изправна Li-ion батерия. Вградени ефекти. Компенсация на диоптрите. НЕ прави снимки, само видео. Баланс на бялото. Ръчен и авто фокус. Адаптер за зареждане. Кабел Аудио/Видео-чинч, Кабел S-Video. Фабрична кутия и ръководство на руски. Бонус 5-6 касетки.

Цена 150 лева.

http://zoom.cnews.ru/ru/catalog/video/?id166=14741&ext166=1

Продава се цифров фотоапарат HP 717. 6.2 Мегапиксела. 3х оптично / 8x цифрово. Сензор 1/1.8". ISO 50, 100, 200, 400. 32MB вградена памет. Клип с звук. Звук към снимка. Блокировка на фокуса. Режими - Авто, Действие, Пейзаж, Портрет, Панорама, Плаж, Сняг, Залез, Музей, Документ, Преоритет на диафрагмата, Потребителски режим; Сериини снимки. Компенсация на експозицията -3/+3. Адаптивно осветление. Баланс на бялото - 6 режима. Подбор на експозицията +-0.3, +-0.7, +-1.0. Анализ на изображенията. На около 5000 кадъра . В много добро състояние. С мн.добра батерия. USB-кабел. CD с драйвери. Ръководство на руски. Бонус: Калъфче. Малък триножник. Памет SD 512МБ.

Цена: 150 лева

http://www.dpreview.com/reviews/specs/HP/hp_r717.asp
за контакти : тангенс@абв.бг
Хе хе. Hi8! Освен да я подариш някому?
Osiraneto na obqwata zapo4na. Smelo napred dragi...
---------------------------------------------------
Spored men tova e dobra doma6na kamera-za ekskurziq, za v ky6ti... za hora deto hem iskat da imat, hem ne mogat da si pozvolqt ne6to po skypo...da si pusnat zasnetoto na TV-to.. da se vidqt, da se zaradwat i da ostane Spomena...

Редактирано от автора , 07.07.2007 00:45:05

Понеже ми обясняваш за камерата, да ти обясня и аз.
Камерата е аналога на SONY за S-VHS на Matsushita. Хубавото на тези формати е, че записват сигнал малко над 4 мегахерца на 2 пътечки - яркостна и хроминансна. Обаче, човек, ако иска да си гледа спомените без да си троши камерата ще трябва да го прехвърли на VHS, защото видео Hi8 все още не съм видял в магазините. От тук следват загуби по 2 направления - първото е, че VHS пишат сигнал малко над 3 мегахерца, следователно, детайлите в картината ще се изгубят. Втората загуба следва от това, че VHS пише сигнал на 1 пътечка - композитен сигнал. Ще се загуби част и от контраста в картината. Загуби по подразбиране следват и от факта, че матрицата на камерата е малка и вкарва шум в картината. При презаписа шумът ще се увеличи. Ако човек иска да си запази спомените ще трябва да даде пари за оцифряне и качване на ДВД, а ако не може да си го позволи, ще трябва да пази важните неща на малките касети. От това следва, че бонусът от 5-6 касетки ще се изчерпи доста бързо, а отдавна не съм виждал да се продават по магазините Hi8 касети. Евентуалният човек ще има затруднения във всичко. Притежаването на такава камера се е обезсмислило преди около 3 години, дори за България. Искаш ли още да ти поразкажа за камерите или не?
Редно е хората да знаят какво евентуално биха си купили, нали?

Редактирано от автора , 07.07.2007 08:37:24

Много се радвам на разбиращи хора - и сериозно - уважавам ги - уважавам и теб 4е си си направил труда да напишеш долните редове , НО аз съм пуснал обява в раздел Продава / Купува, а НЕ в раздел Фотография или Общи дискусии , т.е. аз уведомявам че продавам , а не търся коментар, дискусия, мнение и т.н. словоизлеяние някакво и от някого... нали така - просто спазвам правилата

Редактирано от автора , 07.07.2007 00:57:27

Продадени !
На продавача - "браво", на собственика - "честито" и със здраве да снима и все хубави неща!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола