Популярни снимки за

Всички снимки

ТОП 5 На най-изтърканите заглавия на снимки

Напълно подкрепям админа. Alone, първо научи разликата между форма и съдържание, както и ролята на тези две понатия в историята на изкуството на човечеството, и после изисквай цедка на снимките по качество /или форма/. Категорично съм против възпрепятствянето на споделяемостта на снимки, стига това да не противоречи на законодателството, разбира се.

Редактирано от автора , 13.07.2007 00:18:55

аве кво е тва банално заглавие под некои снимки "ARGO"
какво означава ???
Пламен е многггооо прав
Гледайте само в клуба на безгласните
da se napravi konclager za snimki
1. "Аз"
2. "Пак аз"
3. "Отново аз"
4. "Аз :)"
5. "[Името на персоната запечатана като образ на фотоса]"

Ей тези заглавия съм ги виждала по галерий на блогове и са ме скъсвали от хилене... името на хората по снимките най-често придружено с наставки от рода на: секси, готината, и т.н. Ех.. аз не съм мислила толкова много за имена на снимки..ама чак пък такава баналност в тези заглавия пък... иначе аз си имам интелектуални ресурси и мога да измисля оригинално заглавие ... ама на... мързел исторически

Редактирано от автора , 13.07.2007 18:54:10

пхах... аз попринцип многу мразя заглавия само със съществителни имена:
"небе"
"земя"
"къща"
"прасе"
"прозорец"
"керемида" ... и пр... както и изтъркани словосъчетания като
"красива любов"
"хубаво цвете"
"синьо небе"
"червени домати" и така нататък... иначе АРГО поздравления за прекрасната и развлекателна тема!
1. *
2. #
3. ...
4 и 5 ще ги помисля още малко:)
Иза, и твоите предложения са много подходящи за темата, но въпреки това смятам, че ... се използва повече от # => трябва многоточието да е на второ място, а диеза на 3-то...,но да, виждала съм хора които използват всички ресурси на клавиатурата, вместо мозъчни клетки за да си измислят заглавие... има още и ~~~, !!!, :), :(, и много още лица.. Тази тема незнам защо, ама ми е много интересна!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола