Популярни снимки за

Всички снимки

Нова среща на 17-18.09.2005г. в Боженци

... и в съседство с готини мацки ...
Flowerfly, колежките ще са ни достатъчно готини - не ни трябват "моделки"
балевски, аз спането уреждах ....
Flowerfly, не съм си и помислил за друго
Малиииииии, сега не само транспорт, ами и съквартирант ще се налага да си търся.
Ilski недеи търси ще те уредим
И аз може да дойда с половинката
Къде ще се спи там..кой ги урежда тия неща?
Козмо, спането зависи дали човек е с половинката си или не svetal е мераклия да уреди нещата
Кажете хотел, хижа или там квото да се ориентирам... аз ако идвам ще съм с половинката..казах вече
Козмо, чакаме Наско да се обади, след като е проверил условията (вкл. и цените, храната как да си я организираме и пр.), за да решим кои и кога точно (вкл. за колко време) да отидем.
Az sam ZA ideiana na Bojenci. 6te padat golemi strebi s fotoaparatite :-)
И аз като козмо!!! А кучето дали мога да доведа???Щото няма на кой да го оставя:(
всички с половинките си
А кайто не иска с половинка?
GQG, ами без нея/него.
Светал, е, какво стана, намери ли ми съквартирант? Че ако не, да не се глася въобще да идвам.
Илски аз съм насреща ако ме искаш :)
Здравейте!!!Малко късничко влизам,но току що се прибрах.
Май наистина ще се наложи да си търсим съквартиранти,тъй като стаите на къщите които се дават под наем в Боженци преобладават с 2 и 3 легла.Ако се наеме цяла къща която включва от 15 до 17 легла цената е от 10-12 лева.Има и апартаменти,които включват 2 стаи -спалня и отделна стая с две легла на цена 36 лева.В някои от къщите има и единични стаи на цена от 9-20 лева на човек.Проверих в доста от къщите и цените са почти едни и същи.Условията са добри,има собственни санитарни възли.Цените в ресторантите не са космически и са почти еднакви както навсякъде в провинцията.Заведението в което ще бъдем също не е проблем,само трябва да се обадя и да резервирам места за да се подготви маса.Единственото нещо което трябва да направим е да се разбере до около дата 10-11 този месец колко хора ще бъдем плюс минус няолко човека ,за да се обадя и да платя капаро.Дори и да не бъдем в една къща не е проблем,защото разстоянието от къща до къща не е голямо.Има и няколко хотелчета ,цените на които са около 40 лева за единична стая.Ще се радвам да се фиксира точна дата за срещата и да се напишат хората които са сигурни,както казах има и толеранс плюс-минус 4-5 човека.
ilski намерих ти ето го тук http://4coolpics.com/ownpage.php?aut=2556
Не зная дали съм бил изчерпателен,но с удоволствие ще отговарям на въпроси свързани със срещата!!
Браво nasko_ ,
добра работа си свършил

Редактирано от администратор , 03.09.2005 07:33:23

За съжаление няма да мога да дойда, защото пътувам на 17 служебно. Но Ви пожелавам ползотворна среща!!!
17-и е работен ден, ей, значи вече го казахме: сборището се премества по някое време на почивните дни между 22 и 25 септември.
Много е красиво в Боженци, ако мога да се освободя от работа бих дошла с вас
tututina
22-23 септември са почивни дни!
Балевски, не всички почиваме
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола