За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
... и в съседство с готини мацки ...

Flowerfly, колежките ще са ни достатъчно готини - не ни трябват "моделки"

балевски, аз спането уреждах ....

Flowerfly, не съм си и помислил за друго

Малиииииии, сега не само транспорт, ами и съквартирант ще се налага да си търся.

Ilski недеи търси ще те уредим

И аз може да дойда с половинката
Къде ще се спи там..кой ги урежда тия неща?

Къде ще се спи там..кой ги урежда тия неща?
Козмо, спането зависи дали човек е с половинката си или не svetal е мераклия да уреди нещата

Кажете хотел, хижа или там квото да се ориентирам... аз ако идвам ще съм с половинката..казах вече

Козмо, чакаме Наско да се обади, след като е проверил условията (вкл. и цените, храната как да си я организираме и пр.), за да решим кои и кога точно (вкл. за колко време) да отидем.
Az sam ZA ideiana na Bojenci. 6te padat golemi strebi s fotoaparatite :-)

И аз като козмо!!! А кучето дали мога да доведа???Щото няма на кой да го оставя:(

А кайто не иска с половинка?
GQG, ами без нея/него.
Светал, е, какво стана, намери ли ми съквартирант? Че ако не, да не се глася въобще да идвам.

Светал, е, какво стана, намери ли ми съквартирант? Че ако не, да не се глася въобще да идвам.

Илски аз съм насреща ако ме искаш :)
Здравейте!!!Малко късничко влизам,но току що се прибрах.
Май наистина ще се наложи да си търсим съквартиранти,тъй като стаите на къщите които се дават под наем в Боженци преобладават с 2 и 3 легла.Ако се наеме цяла къща която включва от 15 до 17 легла цената е от 10-12 лева.Има и апартаменти,които включват 2 стаи -спалня и отделна стая с две легла на цена 36 лева.В някои от къщите има и единични стаи на цена от 9-20 лева на човек.Проверих в доста от къщите и цените са почти едни и същи.Условията са добри,има собственни санитарни възли.Цените в ресторантите не са космически и са почти еднакви както навсякъде в провинцията.Заведението в което ще бъдем също не е проблем,само трябва да се обадя и да резервирам места за да се подготви маса.Единственото нещо което трябва да направим е да се разбере до около дата 10-11 този месец колко хора ще бъдем плюс минус няолко човека ,за да се обадя и да платя капаро.Дори и да не бъдем в една къща не е проблем,защото разстоянието от къща до къща не е голямо.Има и няколко хотелчета ,цените на които са около 40 лева за единична стая.Ще се радвам да се фиксира точна дата за срещата и да се напишат хората които са сигурни,както казах има и толеранс плюс-минус 4-5 човека.
Май наистина ще се наложи да си търсим съквартиранти,тъй като стаите на къщите които се дават под наем в Боженци преобладават с 2 и 3 легла.Ако се наеме цяла къща която включва от 15 до 17 легла цената е от 10-12 лева.Има и апартаменти,които включват 2 стаи -спалня и отделна стая с две легла на цена 36 лева.В някои от къщите има и единични стаи на цена от 9-20 лева на човек.Проверих в доста от къщите и цените са почти едни и същи.Условията са добри,има собственни санитарни възли.Цените в ресторантите не са космически и са почти еднакви както навсякъде в провинцията.Заведението в което ще бъдем също не е проблем,само трябва да се обадя и да резервирам места за да се подготви маса.Единственото нещо което трябва да направим е да се разбере до около дата 10-11 този месец колко хора ще бъдем плюс минус няолко човека ,за да се обадя и да платя капаро.Дори и да не бъдем в една къща не е проблем,защото разстоянието от къща до къща не е голямо.Има и няколко хотелчета ,цените на които са около 40 лева за единична стая.Ще се радвам да се фиксира точна дата за срещата и да се напишат хората които са сигурни,както казах има и толеранс плюс-минус 4-5 човека.
ilski намерих ти ето го тук http://4coolpics.com/ownpage.php?aut=2556
Не зная дали съм бил изчерпателен,но с удоволствие ще отговарям на въпроси свързани със срещата!!
Браво nasko_ ,
добра работа си свършил
добра работа си свършил

Редактирано от администратор , 03.09.2005 07:33:23
За съжаление няма да мога да дойда, защото пътувам на 17 служебно. Но Ви пожелавам ползотворна среща!!!
17-и е работен ден, ей, значи вече го казахме: сборището се премества по някое време на почивните дни между 22 и 25 септември.
Много е красиво в Боженци, ако мога да се освободя от работа бих дошла с вас

tututina
22-23 септември са почивни дни!
22-23 септември са почивни дни!

Балевски, не всички почиваме

За да коментирате, моля, влезте в профила си!