За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Искам да споделя огорчението си относно това, което се случи с сайта днес след обед. Имахме си малък спор с ванкостронг относно негова снимка. Малцина са станали свидетели на това. После открих, че всички критики мои и на други юзъри към тази снимка са изтрити. Това свобода ли е и от кого зависи изявата ни тук. Кой има право да запушва усти и дали всичките тези гласове за и против не са......фалш?
kalinabor, прочети пак правилата
Автора е в правото си, да изтрива коментари, които счета за уронващи авторитета му или насърняващи достойнството му.
Въпрос на лична преценка на автора.
Ти също можеш да го правиш
Автора е в правото си, да изтрива коментари, които счета за уронващи авторитета му или насърняващи достойнството му.
Въпрос на лична преценка на автора.
Ти също можеш да го правиш
А и коментарите се пазят в профилите ви. Ще изчезнат само ако се изтрие снимката.
да, благодаря, много ме успокоихте.Бързам да изтрия всички полезни съвети ,изказани във вид на критики под снимките ми, за да не уронят авторитета ми. ...Шегувам се, рьзбира се. Наистина, не мисля, че е честно.Та какво тогава правим тука ние? Чешем егото си ли?Не ли по-добре да има дискусия и нещо градивно.И правото на защита не е равно на " гума" за чуждото мнение.
Ако искаш ще ти пратя линк - под снимката ми задават доста глупав и нецензурен въпрос. Мислих дълго и тго оставих, всеки има право на мнение. И аз смятам, че съм длажна да уважа това му право. Пак ти казвам, въпрос на личен избор е. Не се връзвай и си дай сметка какво ти предпочиташ да стои под твоите снимки
Не знам защо поста ми се качи толкова нагоре
Не знам защо поста ми се качи толкова нагоре
Жегааа, жегаааа....
kalinabor - дай на късо, хладна бира и бяла риба... нали за това сайта е "забавление с фотография" - забавлявай се, а някога и на фотографията ще дойде ред
kalinabor - дай на късо, хладна бира и бяла риба... нали за това сайта е "забавление с фотография" - забавлявай се, а някога и на фотографията ще дойде ред
на мен пък като не щат да ми коментират изобщо - ко да кажа
elrisha, на твоите просто се гласува
това е въпросната снимка kalinabor
давай разкъсай ме от критика
ха сега изложи се по въпроса аз няма да ти опонирам предполагам другите ще свършат тая работа само внимавай какви ги дращиш че тука не мога да трия
овсен твоите глупости под снимката ми съм изтрил само едно мнение на друг user който твърдеше че снимката съм я откраднал от някой сайт и съм я постнал тука
давай разкъсай ме от критика
ха сега изложи се по въпроса аз няма да ти опонирам предполагам другите ще свършат тая работа само внимавай какви ги дращиш че тука не мога да трия
овсен твоите глупости под снимката ми съм изтрил само едно мнение на друг user който твърдеше че снимката съм я откраднал от някой сайт и съм я постнал тука
Редактирано от автора , 18.07.2007 21:53:55
Така...Вез да искам да ти налагам мнение, това, което написах под снимката ти беше провокирано точно от юзъра, който те обвини в плагиатство и просто казах, че не снимката си свил от някой, а идеята .Напукана земя, рошави облаци, не ти ли е познато и в този сайт има подобни. Не съм казала че си откраднал снимка. И не разбрах какво толкова направих, че така ме нападнаV Може би " глупостите" които " дращя те подразниха точно защото има много истина в тях. Занапред наистина ще избягвам да коментирам твоите снимки. Много ядове брах с това. Съжалявам.И ако някога благоволиш да си кажеш мнението за моите снимки, няма да изтрия мнението ти, каквото и да е то. Не се храня от хорското одобрение.
от сега на татък не снимайте рошави облаци и напукана земя или за по сигурно не снимайте никакви облаци тоест небе абе и земя не снимайте че kalinabor дебне в засада
Абе не снимайте изобщо или ако случайно нещо се издъните и заснемете нещо и ви щукне глупоста да покажете снимаката във WEB пространството преди това проветете на всякаде данеби някой да е снимал нещо подобно ...... че ......... лошо ви се пише !!!!
ето ти маретиял за разследване кой от кого е преписвал да не се заяждаш с мен
Абе не снимайте изобщо или ако случайно нещо се издъните и заснемете нещо и ви щукне глупоста да покажете снимаката във WEB пространството преди това проветете на всякаде данеби някой да е снимал нещо подобно ...... че ......... лошо ви се пише !!!!
ето ти маретиял за разследване кой от кого е преписвал да не се заяждаш с мен
Редактирано от автора , 18.07.2007 23:04:23
Ехооо, kalinabor, за какво плагиатство говориш, добре ли си? Знаеш ли колко кученца, оченца, улични лампи, розички и т.н. има по сайтовете /вкл. и тук/ като твоите? И да те светна, изсъхналата кал винаги изглежда така, а по небето често има пухкави облачета! Друг път не се подвеждай по коментарите на разни юзъри, ами вземи разгледай внимателно профила на автора, сама ще разбереш, че не се нуждае от плагиатстване! И съвсем между другото: няма лошо да изплагиатстваш, стига да можеш да развиеш темата още по-добре!
Vankostrong, добре, че не си снимал Айфеловата кула, братко...
Viper Тогава съм направо на бесилото
Ама защо ме разпъвате така, бе...за две думи. Ванко, направи от мухата слон. Преувеличаваш много.Е хайде ,давайте още може аз още мога да понеса, то се е видяло....
О, това нищо не е. Айде - искаме крЪвищаааа !!!!
Ами..давайте едно момиче има тука.......но май...излизаме от темата
темата е затворена.всички да пием по една бира да се прегърнем и ....
Svetal в тая жега само климатик прегръщам
Еййй я да оставите момичето...стига сте я претискали за неккъв си коментар!!!!!!
Kalinabor, ако наистина се поразходиш из другите български и чужди фото сайтове сама ще разбереш че много снимки си приличат,но всяка всъщност е много различна и изразява съвсем ралични неща.
И повярвай ми ...много е неприятно някой да ти каже че си откраднал нечия снимка...че си плагиарствал и т.н....при положение че наистина си вложил време и усиля за да постигнеш желания кадър.
Поздрави и нема да им се даваш:)
Kalinabor, ако наистина се поразходиш из другите български и чужди фото сайтове сама ще разбереш че много снимки си приличат,но всяка всъщност е много различна и изразява съвсем ралични неща.
И повярвай ми ...много е неприятно някой да ти каже че си откраднал нечия снимка...че си плагиарствал и т.н....при положение че наистина си вложил време и усиля за да постигнеш желания кадър.
Поздрави и нема да им се даваш:)
ами! гласуват - дръжки! трябва да се присъединя към някоя клика за да трупам точки,инак не стаа! А и чух че ги осребрявали после,та затова такава борба имало
uffffffffffffffffff
- Скъпа! Току-що ми се обади личният лекар и ми съобщи, че ми остават 7-8 часа живот. Искаш ли да отидем в някой скъп ресторант и след това да си вземем стая в хотел?
- Да, бе! Много ти е лесно на теб... нали няма да ставаш утре за работа...
- Да, бе! Много ти е лесно на теб... нали няма да ставаш утре за работа...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!