Популярни снимки за

Всички снимки

за възможността да изразяваш мнението си свободно...

храниш се с това май доста
глуповато
Наско, благодаря за думите. Не съм казала, че някой е откраднал снимка, напротив, опитах се да обясня защо на един юзър снимката на Ванко му напомняше някой друга. Казах само, че изеята е много експлоатирана и ...честно казано не очаквах такива реакции. Щом всички мислят, че съм наранила или обидила някого, значи е така. Значи съм сбъркала, съжалявам. А на мен ми е много хубаво, когато снимките ,в които съм вложила много старание, хората тук наричат "кученца, оченца, улични лампи, розички...",които ги има навсякъде. Явно, аз нещата ги вижам по друг начин.
Преди месец един приятел ми даде адреса на сайта и с такова желание се засилих да качвам снимки, да коментирам, наистина харесваше ми.....Сега се чувствам като птичка с попарени криле..... . Мисля че тази тема май, се изчерпа. Извинявам се на всички, които съм обидила и ви желая непресъхваши музи.
kalinabor : .. nie pqk si Te obi4ame i uvajavame .. ya si ka4vay snimkite i se kefi na jivota.. aman ot prikazki .. davay smelo s Deystviya ! :D
kalinabor, словесния дуел е за това, да се изяснят позициите! Явно - сгрешила си с коментара! И аз съм бъркала! Не се цупи, ами действай, разглеждай профили и снимки, учи се от тези, които могат повече от нас и снимай много, много, много, а накрая качвай само това, което най-ти харесва! Лек и успешен ден!
аз пък много се кефя като има някой заядлив коментар под моя снимка.
Стават такива дуели чеееее направоооо ......... после ставаме приятели
Аз даже забранявам гласуването за снимките ми за да има коментари ама.... нещо народа не му се коментира или пишат ++++ , или !!!! или ДА
Ти се радвай че има коментари
Ами....нямям какво да кажа, освен, че всичко е хубаво когато свършва добре .
....освен да си пожелаем да правим все по хубави снимки нали:)
Прав си, Наско и да не се обиждаме.Ако трябваше да реагирам на всички неща по мой адрес......да съм се гръмнала до сега
Ууууууууууууу ква интересна случка се случва без мен . Ама така е като не влизам почти тук..
И сега, след като ме няма почти вече тъдява, кво виждам - "няма нищо ново под слънцето" е кацал Цар Соломон.
За новите юзъри: не се косете - ще свикнете и... след време ще влизате само да се убедите че "няма нищо ново под слънцето" - само хората се сменят, щото сме като тревата - вехнем, съхнем.. днес ни има, а утре - не. Само Админа е като Господ - докато свят (сайт) светува! Все пак без Пламен тук нямаше да имаме възможност за такива емоции.
Съгласен съм с по-"старите" юзъри - пийте една бира и ходете на сбирки - всичко е както си го направим!
Скука.

Редактирано от автора , 21.07.2007 10:10:48

Май, друго не ми остава...Освен да се науча и аз да пия бира
тотална пародия. за пореден път се отвращавам от някой българи. и плюя на тях колкото и да разбират от фотошопите си и апараратчетата си (без които сигурно са просто ЕГН-та). калина бор, прочети вица на басс пак.
BOINK поясни ако може кои са тези някой българи по които ще плюеш ?
Боинк,? не разбирам. Може би съм оглупяла.....
Може би вица намеква за това колко невъзможно тесногръди и ограничени можем да бъдем понякога?И как всеки вижда нещата от своята си камбанария? Боинк?
da
vankostrong - всеки вижда нещата от своята си камбанария, ako tova e viarno kakvo ti puka koi kakvo pishe? tuka veche vseki se izhvrlia kakto mu doide taka che mnogo kambanarii, mnogo pljueshti, mnogo nedovolni, mnogo nezadovoleni, mnogo samovljubeni i mnogo mnogo mnogo otchaivashti neshta. s dve dumi spored men se gubi cialata ideia. zaprilichva na tretodeviozenen tv kadeto niakvi hora obszhdat boiko borisov ili ivan slavkov. vsichko e kato niakakvo sumo veche. ne pljuia lichno po teb ako tova e vazhno. veche naistina mi omrzna.
вижте, момчета.да приключим вече с това, а?не знам за вас, но аз вече си си направих съответните заключения. и тук , както в реалният живот, има хора,на които можеш да кажеш всичко и да спориш без притеснение.има и такива, дето само хвалбите им харесват. трябва да се съобразявам с това. боинк, не се коси, и тук ,както навсякъде си има клика , има и черни овце
BOINK (камбанария ,третодивизионен тв,Бойко Борисов,Иван Костов,сумо!?!?!?) Благодаря за точния отговор!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола