Популярни снимки за

Всички снимки

Полезна програмка за оправяне на фокуса

Полезна програмка за оправяне на фокуса.
Донякъде,ако не можете да повторите снимката....
http://focusmagic.com/

Редактирано от администратор , 26.10.2007 14:24:00

лекарство, хапче, илач, компрес предвиждат ли се?
Не е проблем да се постигне същият резултат с фотошоп.
може и да не е проблем , но определено е МНОГО по-лесно - вчера е тествах, пробвах, опитах е дори и резултатите са много добри
От: nsirakov
Дата: 23.07.2007 22:37
лекарство, хапче, илач, компрес предвиждат ли се?

nsirakov Нали си Дофтор бре иначе се намират
Дофторе ;) само с изкуствено дишане се оправят нещата
НиЙД Ейр... дахте въздох бре ( и хапче ако може) :)П
nsirakov пиши на денонощната аптека-айсиикю
само да отвори
До колкото съм компетентна, мога да кажа - страхотна програма> А, и един малко тъп въпрос...Може ли да се оправя фокуса частично, а не на цялата снимка?
може - правиш 2 слоя и тиреш излишното
Sirakov: ето го антибиотика

ed2k://|file|Focusmagic.v3.0.1-SCOTCH.ShareConnector.rar|4495781|1F74BA7373C52D4AA5B33753E3F5DBB8|/">Focusmagic.v3.0.1-SCOTCH.ShareConnector.rar

само че за тая цел си качваш МУЛЕНЦЕТО

Редактирано от автора , 30.07.2007 18:29:43

Арго вече ме излекува но ти благодаря все пак :)
ARGO ооооооооооооооооо, и аз съм болна:(
algaivel айсиикю
само да вметна, че старотот хапче на Арго оправя и новата болест
algaivel писа ми но както винаги нищо не получаваш,земи си оправи нещата.пратих ти на мейла
ARGO, отивам да се лекувам
Добре че снимам с Nikon та нямам проблеми с фокуса...
бозо - това е тъпизъм от фото-форума - там е актуален - повярвай ми ( макар ти много добре да го знаеш) - винаги има снимки не на фокус
nsirakov, има нещо такова - на около 500-600 кадъра се падат 1-2 кадъра, където фокуса е не където трябва, но снимка без фокус буквално нямам (когато ползвам автофокуса). Иначе никона изпищи ли дори без да гледам съм сигурен, че е фокусирал безупречно. Вече е друг момент, когато скоростта е ниска и цялата снимка си е блърната, ама това не е от фокуса...
а ти защо си мислиш че канона е по-зле?????
nsirakov, снимал съм и с 350-ka, има моменти в които се чуди къде е фокуса, малко се бави, но фокусира в крайна сметка.
това че ТИ не си могъл да се справиш с 350Д не го прави лош апарат... моя снима перфектно и фокусира моментално...
nsirakov, може и вината да е била в мен, обаче с D70s се справих чудесно, което по силата на логиката ти не го прави по-добър апарат, но мен страшно ме радва CLS и особено възможността SB-800 да се управлява дистанционно от камерата...

http://www.olegnovikov.com/technical/nikoncls/cls.shtml

Редактирано от автора , 06.08.2007 23:34:31

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола