Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам апарат и подарявам купища филми!

Привет! Най-сетне се обзаведох със заветния за мен Канон 350Д, и затова продавам на смешна цена лентовия му аналог - само тялото. Освен това, получих от един напускащ БГ японец около 50 черно-бели филма по 400 АСА, проявител и фиксаж за тях и контейнерче за проявяване. Тях просто ги подарявам на някой ентусиаст, или пък професионалист, които още работят с ленти и сами си ги проявяват. Срокът на годвост на филмите изтича в края на тази година, така че побързайте!
.. az sqm za filmite - s nay golyama radost kak ,kakvo ,kqde,koga ? Otvoren na predlojeniya..
а и аз искам филми а и всичко останало
ако остане и някое филмче и за мене - обади се!!!!, както и за химикалите!!!!
Svetal se obadi purvi po ICQ-to za filmite, no te puk sa tolkova mnogo, che moje da se razberete s nego za eventualna delba! . Aparata EOS Kiss (Japonskia ekvivalent na EOS 3000) nikoi li ne go shte??
..togava ,za svetal - filmite ,
za hateras - himikalite ,
a za mene - edin kostur ot 'Halite'
i yaponetza ..6to taka imigrira ot BG? ?
Ми, изтече му мандата, така да се каже . Пък беше голям запалянко на чб фотография. Сигурно имаше 200 филма, обаче не успя да ги изснима.....Ти не беше ли някъде в чужбината?
inaned напиши колко искаш за апартчето да оттърва и от него
Айде край, филмите са разделени наполовина и изпратени на Хатерас и Светал. Апаратчето реших да си го задържа

Редактирано от автора , 02.08.2007 11:02:42

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола