Популярни снимки за

Всички снимки

Въпрос към ползващите Канон ЕОС 350Д

Може да звучи парадоксално, но установих, че с колкото по-добро качество заснема даден кадър, толкова по-кофти се получава смаления му вариант за качване в сайта. Макар, че четох внимателно съветите на Боровинката. Как се излиза от тоз проблем, някой може ли да даде съвет?

Редактирано от администратор , 26.10.2007 11:56:55

.. izprati mi originala na edin takqv ka4estven kadqr.. tashkobass2000@yahoo.com
нещо бъркаш наи вероятно цветния профил.прати и на мен оригинал
Проблемът в никакъв случай не е обвързан с апарата
Ако следваш статията на Боровинката не би трябвало да имаш този проблем?!
Сега ти погледнах снимките.......ми при доста от тях не си ползвала макс допустимите кб.. И нещо друго - кропваш ли си снимките, в смисъл да ги увеличаваш и после да ги режеш за да уголемиш обекта , да речем? Това също влошава качеството на крайното изображение.
Колкото с по-добро качество ти е изходния файл ,толкова е по-голям, респективно компресията е голяма и е нормално да се влоши качеството качествено
Към Bass i Svetal - още днес ще се възползвам от щедрите ви предложения!

Към Desso - снимките, които съм публикувала в сайта, не са правени с новия ми Канон, а с една въшка Минолта, или с вградения във видеокамерата ми апарат, които я имат 2 Мпиксела, я не. И да, някои кадри си ги кропвам, но болшинството са си с оргиналното кадриране. При това, при тях този проблем не се е появявал никога.И то кво излиза?
Ми не мога - всичките са над 2 МВ. Сега ще търся начин да ги зипна.
.. Snimkata ,koyato si mi pratila e 'obqrkana' o6te pri fazata na zasnimane .. moga da Ti 'spretna' edin tip 'art'
ot neya , no tova ne e tzelta .. Nay-vajnoto e da se nau4i6 da ne 'pre4i6' na kamerata i da se vqzpolzva6 ot predimstvata i .. Mislya, ako be6e si 'svqr6ila rabotata' ot samoto na4alo , nyama6e da ima nikakvi po natatq6ni problemi.. Pozdavi!
PS. snimala si 'kontra-jurno'- (opasno )
niska skorost (opasno)
Kitov obektiv - pri 55 mm. , na nay -otvorena blenda-5,6 (mnogo opasno) Tova e 'krqvnata' kartina.. nyama6 6ans pri tezi obstoyatelstva .. kakvito i 6te PIKSELI i FORMATI da predloji6..

Редактирано от автора , 04.08.2007 12:36:52

bass е прав един съвет за китовият никога не снимаи на пленда по ниска от 9
Мерси за съветите. Вярно, китовия обектив сякаш не се представя много добре на отворена бленда, но с малко практика, се надявам да му хвана цаката. Иначе, аз обичам контражурните сутринни снимки и контрастните цветни петна, които се получават.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола