Популярни снимки за

Всички снимки

Случайно някой от вас да е завършил културология...?

До няколко дни трябва да реша какво искам да уча - културология или английска филология. Класирането излиза утре и по всяка вероятност съм приета в 1-во желание - културология. Само че вече започнах много да се колебая... Не съм сигурна кое от двете ще е по-добре (и по-перспетивно), защото и двете имат много плюсове и минуси... Но трябва да избера и ми се е подпалила главата... Съжалявам, че ви тормозя с терзанията си, но в такива случаи всеки съвет е от полза...
културология ! Ti si mi Etno-Girl !!
drugoto -(английска филология) si e 4ista proba KOLebanie.. 'to be ,or not to be'.. NO ! THANK U !! UspeH!
bass, Значи си за културология, тъй ли? На мен също ми е много интересна, но ме притеснява, защото е доста безперспективна, поне така казват всички... защото не носи тясна специализация... И в крайна сметка пак трябва да опра до езиците, които за 4-5 години ще позабравя...

Благодаря ти!

Редактирано от автора , 05.08.2007 18:29:12

bass, кога си завършил английска филология ?
аз съм...немога да ти кажа кое да избереш, защото не съм учила никога английска филология, но щом трябва да са тези две неща...избираш между подобни...и двете имат повече научна насоченост, ако искаш да се занимаваш много сериозно с тях...
културологията е много интересна и малко перспективна...на пръв поглед...всъщност ти създава отношение към нещата от живота, което неможе да не ти влезе в работа:)...ако избираш между двете, моя съвет е културология, но само съчетана с успоредно сериозно учене на език...
когато аз учех, практическата насоченост много и куцаше на специалността, но сега вече културният мениджмът надявам се е една важна час от нея ...проучи това
Много ти благодаря!!! И аз мисля така, но се притеснявам, че програмата ще е прекалено натоварена и че няма да имам възможност да се занимавам с езиците... Може би е по-добре културологията да е като 2-ра специалност и нещо допълнително, ама а де, писах я на първо място и взех, че изкарах доста висок бал... и по всяка вероятност ще вляза в нея...
И все пак, доволна ли си от самото следване и от възможностите за реализация?
.. ne sqm poiskal..ne sqm zavqr6il..daje ,ne se e nalagalo dori i da po4vam..
bass,
bass, въпросът беше реторичен .
Vladislava1306, мислех, че те интересува сериозно .
пиши ми на кюто ако искаш...няма смисъл тук да влизаме в подробности
dil_stil, с удоволствие и много ти благодаря ,но за съжаление нямам ICQ...
в такъв случай накратко - доволна съм и може да се каже, че работя в сферата, в която съм учила, но това се случи с малко колеги...от друга страна има хора от тях, които направиха сериозни крачки в науката...иначе колко свободно време ще имаш зависи само от теб...в културологията ти дават пълна свобода...ако искаш се занимаваш по-сериозно, ако не искаш не...избора е твой...посоката за развитие също
dil_stil, МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Редактирано от автора , 06.08.2007 13:07:03

Леле, току-що излязоха резулатите!!! Културология!!!
Поздравления и на добър час
Язък....
akuji, Много благодаря!
BOZO, защо язък бе?... Е верно, че е малко безперспективна, ама пък е една от най-елитните специалности и най-важното - супер интересна!
Куртулорогия ако питате мен
Кво е това "Култулорогия" то в България "простотията" е на мода!!! Колкото си по голам простак и колкото повече се заливаш с ЧАЛГА толкова си по вървежен! Какво ще правиш с тая Култулорогия не зная???

Редактирано от автора , 06.08.2007 23:08:21

с куртулорогия все ш с оправиш ама виж с културология си мисля все гладен ш ходиш
това пък за простотията в България от къде ти дойде на ум, нема такова животно.
В мръсотия тънем в мръсотия и някак си ни харесва и обичаме да се омърляме още повече .
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола