За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
До няколко дни трябва да реша какво искам да уча - културология или английска филология. Класирането излиза утре и по всяка вероятност съм приета в 1-во желание - културология. Само че вече започнах много да се колебая... Не съм сигурна кое от двете ще е по-добре (и по-перспетивно), защото и двете имат много плюсове и минуси... Но трябва да избера и ми се е подпалила главата... Съжалявам, че ви тормозя с терзанията си, но в такива случаи всеки съвет е от полза...
културология ! Ti si mi Etno-Girl !!
drugoto -(английска филология) si e 4ista proba KOLebanie.. 'to be ,or not to be'.. NO ! THANK U !!
UspeH!

drugoto -(английска филология) si e 4ista proba KOLebanie.. 'to be ,or not to be'.. NO ! THANK U !!

bass, Значи си за културология, тъй ли?
На мен също ми е много интересна, но ме притеснява, защото е доста безперспективна, поне така казват всички... защото не носи тясна специализация... И в крайна сметка пак трябва да опра до езиците, които за 4-5 години ще позабравя...
Благодаря ти!

Благодаря ти!

Редактирано от автора , 05.08.2007 18:29:12
bass, кога си завършил английска филология
?

културологията е много интересна и малко перспективна...на пръв поглед...всъщност ти създава отношение към нещата от живота, което неможе да не ти влезе в работа:)...ако избираш между двете, моя съвет е културология, но само съчетана с успоредно сериозно учене на език...
когато аз учех, практическата насоченост много и куцаше на специалността, но сега вече културният мениджмът надявам се е една важна час от нея

Много ти благодаря!!!
И аз мисля така, но се притеснявам, че програмата ще е прекалено натоварена и че няма да имам възможност да се занимавам с езиците... Може би е по-добре културологията да е като 2-ра специалност и нещо допълнително, ама а де, писах я на първо място и взех, че изкарах доста висок бал... и по всяка вероятност ще вляза в нея...
И все пак, доволна ли си от самото следване и от възможностите за реализация?

И все пак, доволна ли си от самото следване и от възможностите за реализация?
.. ne sqm poiskal..ne sqm zavqr6il..daje ,ne se e nalagalo dori i da po4vam..

bass,

bass, въпросът беше реторичен
.
Vladislava1306, мислех, че те интересува сериозно
.

Vladislava1306, мислех, че те интересува сериозно

пиши ми на кюто ако искаш...няма смисъл тук да влизаме в подробности

dil_stil, с удоволствие и много ти благодаря
,но за съжаление нямам ICQ...

dil_stil, МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Редактирано от автора , 06.08.2007 13:07:03
Леле, току-що излязоха резулатите!!! Културология!!!
Поздравления и на добър час

Язък....
akuji, Много благодаря!
BOZO, защо язък бе?... Е верно, че е малко безперспективна, ама пък е една от най-елитните специалности и най-важното - супер интересна!

BOZO, защо язък бе?... Е верно, че е малко безперспективна, ама пък е една от най-елитните специалности и най-важното - супер интересна!

Куртулорогия ако питате мен

Кво е това "Култулорогия" то в България "простотията" е на мода!!! Колкото си по голам простак и колкото повече се заливаш с ЧАЛГА толкова си по вървежен! Какво ще правиш с тая Култулорогия не зная???

Редактирано от автора , 06.08.2007 23:08:21
с куртулорогия все ш с оправиш ама виж с културология си мисля все гладен ш ходиш
това пък за простотията в България от къде ти дойде на ум, нема такова животно.
В мръсотия тънем в мръсотия и някак си ни харесва и обичаме да се омърляме още повече .
това пък за простотията в България от къде ти дойде на ум, нема такова животно.
В мръсотия тънем в мръсотия и някак си ни харесва и обичаме да се омърляме още повече .
За да коментирате, моля, влезте в профила си!