За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Interesuvat me snimkite na tumen fon bez avetkavica,primerno fener4e,ili sve6t.Kak da nastroq ISO ibalansa na bqloto,i skorostta na zatvora.Za nqkoi ot vas tova moje bi e elementarno no az sum lubitel i imam nujda ot malko pomo6t.Ako znaete kajete mi.Fotoaparata mi e Panasonic Lumix DMC LZ-3.
Мързи ме да ти разкодирам написаното...
Ако някой реши да ти отговори на всичко това изчерпателно, голямо писане го чака. Кирилица, апропо, четеш ли или от малък си се научил само на Латиница?
Kirilica:P
kpstudio, Kirilica навсегда i forever!!!
puskai go na auto i shte stane... ako ne davai smelo na M revim ( ako imash che ne znam) i si prawi probi dokato ti haresa
Защо е необходимо да снимаш на висока чувствителност? Може ама не е задължително. Например постави фотоапарата на статив или на маса или на нещо друго за да избегнеш трепванията.
На въпроса ти - това не е елкементарно - ще познаеш че на някои са им елементарни знанията точно ако ти кажат че това е елементарно.
Въпросa ти е неясен - КАКВО ще снимаш на свещ или фенерче - свеща, фенервето, тъмнината, или някой или нещо до свеща или фенерчето?
Първо това трябва да знам за да ти отговоря.
Този Панасоник има ли точково или централно мерене. Точковото колко градуса или процента е от кадъра според избрания зум (в мм) на обектива?
На какво ще наблегнеш - на силует или на сеща да е добре или лицето(например) да е добре. Човека от бялата раса или негър или ром е?
Има много неща които трябва да споменеш - кажи какво искаш да заснемеш и ще опитам.
На въпроса ти - това не е елкементарно - ще познаеш че на някои са им елементарни знанията точно ако ти кажат че това е елементарно.
Въпросa ти е неясен - КАКВО ще снимаш на свещ или фенерче - свеща, фенервето, тъмнината, или някой или нещо до свеща или фенерчето?
Първо това трябва да знам за да ти отговоря.
Този Панасоник има ли точково или централно мерене. Точковото колко градуса или процента е от кадъра според избрания зум (в мм) на обектива?
На какво ще наблегнеш - на силует или на сеща да е добре или лицето(например) да е добре. Човека от бялата раса или негър или ром е?
Има много неща които трябва да споменеш - кажи какво искаш да заснемеш и ще опитам.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!