Популярни снимки за

Всички снимки
Значи, къде сама, къде с подсказки от Светал, успях да се "запозная" вече с Канончето ЕОС 350 Д, и вече имам няколко сполучливи кадъра. Каква неприятна изненада, обаче, когато установих, че RAW изобщо не се показват на компа, седят си на картата и се крият. Пак четох, рових в гугъла, открих софт за гледане на такива роу файлчета, свалих си ги, инсталирах си ги, и пак - нищо!

Ми, ако някой знае как става номера и сподели - хиляди благодарности! Ще ми спести много време и нетърпение да си попълня нещастната галерийка.

Редактирано от администратор , 26.10.2007 14:23:38

Нужна тие тази програма!
RawShooter
Като за начало и за по лесно ACDSee Pro 8
ами аз ги гледам с ZoomBrowser EX
имам програмка която се инсталира и показва рав-четата като тумбали в ИЕ
Пробвах Raw Shooter - изобщо не разпознава записаните на картата Raw файлове. Да не би нещо картата да е скапаняк?
Неудобството на ZoomBrowser-а на Canon e, че само ги разглеждаш и не може да направиш препратка директно към Photoshop-a... Аз ползвам Microsoft RAW Viewer. Трябва потърся, имам инсталационният файл някъде...
Мерси на всички! За жалост, нито Microsoft RAW Viewer, нито ZoomBrowser, нито Raw Shooter успяват да ми прочетат картата. Има нещо друго гнило. Свързвам апарата към компа в изключено положение, включвм го, и ми се появяват празни папки. Все едно няма снимки. Пък те са си на картата, защото на самия апарат се виждат. Направо шаш. Идея си нямам защо...
Това е друго...
Инсталирай или си преинсталирай коректно драйверите за апарата и всичко /предполагам/ ще се оправи !!!
проблем с картата ,пробвай не директно от апарата а с карточетец ,късмет.
ttommmii e prav. kato si instalirash diska na aparata (pri men stana ot 3tia pt) i vsichko ti e tok.
Точно това се оказа - трябваше да преинсталирам драйвери и софт. Мерси на всички!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола