За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Фотоапарат Canon EOS 300V в перфектно състояние в гаранция с оригиналния обектив + чанта Lowepro. Снимал съм 5-6 филма с него. Цена 550лв
За Контакти: miromc@abv.bg ili icq: 64919830
За Контакти: miromc@abv.bg ili icq: 64919830
dawam wednaga 90 lewa bez chantata
550
.
бих го взел но до 150 лв без чантата

бих го взел но до 150 лв без чантата
Хехе а без пари некой не иска ли да го вземе?
http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=eos+300v&category0=
като продавашнещо що не видиш как вървипо световните пазари... и да си сметнеш 2ра ръка как върви ( от 30-до-50% амортизация в цената)... и тогава си калкулирай цена...
предложението ми за този еос е сериозно и напълно справедливо според мен... на светъл е още по-добро но не се надявай че някой ще даде 550 лева за това машинче... че ти го продаваш по-скъпо от колкото струва ново...
като продавашнещо що не видиш как вървипо световните пазари... и да си сметнеш 2ра ръка как върви ( от 30-до-50% амортизация в цената)... и тогава си калкулирай цена...
предложението ми за този еос е сериозно и напълно справедливо според мен... на светъл е още по-добро но не се надявай че някой ще даде 550 лева за това машинче... че ти го продаваш по-скъпо от колкото струва ново...
resprom, за тези пари се продават ЕОС 1,5,33 които са много класи над твоя корегирай се цената ако искаш да го продадеш рабирасе

Благодаря все пак за компетентното мнение, аз не съм специалист в тази област:) Но пък и нема как да намалиа цената при условие че този фотоапарат в магазина се продава за 700лв аз сам го купил за 800лв преди половин година и съм снимал с него 4-5 пъти. На практика този фотоапарат е чисто нов така че много не ме интересува дали ще се продаде или не. За 90лв може да ти продам ако искаш чантата към него....
Редактирано от автора , 27.08.2007 17:48:17
е апарата си е твой - ти определяш цената = УСПЕХ

Значи от продавам става Подарявам...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!