Популярни снимки за

Всички снимки
Искам да предложа и аз нещо свързано със страницата?
От много време ми се върти в главата ако може да се направи към профилите дата на регистрация.
А отделно да се добави линк към всички коментари на автора. (направени от автора) Може и така, както го изписва в "търсене"-то. Вие какво мислите?
Така ще можем да следим и развитието на дискусия по дадена снимка, след като веднъж вече сме я коментирали... Не е лоша идеята.
Аз пък предлагам да се сложи някъде и "Лични бележки" или въобще възможност да се изпращат съобщения.
Админът да каже дали е възможно и съответно - нужно.
Това с личните бележки наистина е много полезно. На много места съм виждала така, мисля, че вместо да се изпълват страниците с коментари несвързани пряко със снимката, под която са е малко неудобно. И все пак ако на още някой му допада идеята...

Редактирано от автора , 19.09.2005 03:46:01

Аз предлагам всеки автор да има възможност да види последните коментари към своите снимки. Сега ми се случва да отговарям на някой въпрос относно моя снимка след 2 месеца.
По същия начин когато аз задам въпрос - отговор не винаги има и то не заради нежеланието на автора, а заради факта че въобще не е видял коментара ми.
graphic -
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола