За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Промяна в рейтинга на авторите.
Рейтинг:
1 - Участвал в 1 изложба
2 - Участвал в 2 изложба
3 - Участвал в 3 изложба
4 - Участвал в 4 изложба
5 - Участвал в 5 изложба
6 - Участвал в 6 изложба
7 - Участвал в 7 изложба
PRO - Участвал в 8 и повече изложби, жури на конкурс, I-во място в конкурс, две II-ри места в конкурс, ТОП20 на авторите в `Избрано`, ТОП10 на авторите по гласове.
Автор изпаднал от класациите ТОП20 на авторите в `Избрано` и ТОП10 на авторите по гласове запазва рейтинга си.
При груби нарушения на правилата на сайта, организаторите си запазват правото да отнемат частично или напълно рейтинга на провинилия се автор.
http://www.4coolpics.com/rules_BG.php
Рейтинг:
1 - Участвал в 1 изложба
2 - Участвал в 2 изложба
3 - Участвал в 3 изложба
4 - Участвал в 4 изложба
5 - Участвал в 5 изложба
6 - Участвал в 6 изложба
7 - Участвал в 7 изложба
PRO - Участвал в 8 и повече изложби, жури на конкурс, I-во място в конкурс, две II-ри места в конкурс, ТОП20 на авторите в `Избрано`, ТОП10 на авторите по гласове.
Автор изпаднал от класациите ТОП20 на авторите в `Избрано` и ТОП10 на авторите по гласове запазва рейтинга си.
При груби нарушения на правилата на сайта, организаторите си запазват правото да отнемат частично или напълно рейтинга на провинилия се автор.
http://www.4coolpics.com/rules_BG.php
Редактирано от администратор , 11.09.2007 14:00:46
а досега как беше?
промяната е само в най-високия
БЕШЕ: 8 - Участвал в 8 и повече изложби
СЕГА Е: PRO - Участвал в 8 и повече изложби, жури на конкурс, I-во място в конкурс, две II-ри места в конкурс, ТОП20 на авторите в `Избрано`, ТОП10 на авторите по гласове.
БЕШЕ: 8 - Участвал в 8 и повече изложби
СЕГА Е: PRO - Участвал в 8 и повече изложби, жури на конкурс, I-во място в конкурс, две II-ри места в конкурс, ТОП20 на авторите в `Избрано`, ТОП10 на авторите по гласове.
Тези работи не са за мен, аз в изложби не участвам :)
mano, ами участвай.
Какъв е смисълът от тези рейтинги?
Прост пощраквайко си бях, прост пощраквайко ще си остана. Ще си хортувам с профитата, белким прихвана.
imam niakoi idei po vaprosa :)
PRO????
Какви идеи?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!