Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер с. Равногор - 12-14 октомври, записване.

DareDevil, този въпрос трябва да отнесеш до админа. Той предлага пленера.
ми да бяхте казали... за Октомври не се наемам - истина ви казвам за снега... пътя е с МНОГО завои с голяма денивилация и наклон... 10см сняг и само джипове нагоре...

ако ви хареса зиме ще ви заведа там лятото... аитина мога да ви развеждам из местността.. до върховете и до поляните - баси пред очите ми е...
Accept, отнасям въпроса до този, който казва: "Абе, там се ходи през август, не през октомври." Научи се да четеш. Или поне да не се обаждаш, когато не те питат.
Дердевил -през Август когато в Пловдив бе 47*Ц горе спахме с 3 родопски одеала и запалена печка.... а през деня най-високата температура на слънце бе 27*
nsirakov, може пък в края на октомври да е като през юли . По-добре убеди Мира да дойдете (за предпочитане - с Владко ).
Аз отдавна съм се научил, обаче май на теб ти се размиват нещата. Като ти се ходи август - отивай. На твое място единствено бих благодарил на Сираков за информацията. А сащо може, като се зададе догодина август да организираш пленер. Виждаш ли колко идеи ти дадох като четох? А ти само поясни думите си. Кой не може да чете и да схваща според теб сега?
nsirakov, почти всичко, което пишеш за Равногор е вярно. Ама чак пък толкоз за пътя, не е толкова страшно :)) Пътя е хубав, има остри завои, но за планина е нормално. След като направиха два хотела в селото, всичко е съвсем нормално и поддържано. Може би не си ходил скоро. А за сезоните - всеки си има своето очарование...
Поздрав!
ЕЙ, ТОГАВА СА ИЗБОРИТЕ БРЕ!
Да го спретнем по рано ,можели можели ????
arhangel има баба и дядо в Равногор и вероятно няма да му трява стая :)
За сега съм за двойна, но може да мина и на двойна с две места, допълнително до няколко дни ще кажа. А защо ми се струва, че сте изпуснали V_Power накъде без него
За трети път СМЕНЯМЕ ДАТАТА
12-14 октомври
Побързайте с уточняване на датите на нощувките, стаите и капарото!

Редактирано от администратор , 13.09.2007 11:22:25

Абе бъг ли има някакъв, не мога да разбера за кои дати става въпрос, точно се наканих за 26-28 октомври, сега гледам е за 12-14, преди това беше за 21-ви?!?! Какво става с тези дати? При мен ли е проблема ?!
Амааа стига сте сменяли ..последно!!!
хахаах , може да стаен и за 4 ти път ако се наложи :)))

Редактирано от автора , 13.09.2007 12:12:42

Dimiev, абе всичко е наред, ама някой подсети, че на 28 са изборите :)))
Пак нищичко не си схванал, Accept .
Е то хубаво. Ама като гледам местата вече свършиха, а има доста незаписали се...

Апартаментът само един ли е?

Аз искам Плевня за двама + кочина за 4-ма.
Цитат от сайта:
"Хотел “Панорама” разполага с 14 двойни стаи и 2 апартамента"

Последно колко са апартаментите?

Има ли джакузи

И коя е датата последно?
а такааа - ПИШЕТЕ МЕ И МЕН !!! - една двойна или апартамент - квото е останало - а ако нема нищо ще се пренеса в кочината на ИВУ

и последно за кои дати ? 12-14 нали?

Редактирано от автора , 13.09.2007 18:38:40

Октомври е най - прекрасния и стабилен месец за планина през цялата година. Очаква се хубаво циганско лято. Родопите ще са шарени и ще е прекрасно. Вероятността да падне сняг по това време на годината на тази надморска височина е 15%, а да е 50см е 0,1%.

една стая и за мен.

Редактирано от автора , 13.09.2007 22:38:22

IVU, като свършат стаите в хотел Панорама, вариант е другия хотел в съседство. Така че няма да останете навън и да ви изядат мечките:)))
Съседният хотел е свободен цена на двойна стая е 34 лева!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола