Популярни снимки за

Всички снимки

Кулпикс (забавление или фотография)

inaned, ти инженерството без знания, но с добро око ли го практикуваш, или караш на фантазия и въображение? Не мислиш ли, че е леко смешно инженер да съветва музикант как се подхожда към изкуство?
виж идеята за качване без албум и харесва...

гафе
Въобще не е смешно....аз съм инженер, а синът ми е музикант, и непрекъснато го съветвам
Значи не става само с уше или оче. И знания трябват. Аз какво ти разправям?
Кирилица моля :) Не ми се чете чатица.
Niyamam vreme da izcheta vsichko po temata,koeto ste pisali,smiyatam che tova koeto prochetoh mi e dostattchno ,za da izkaja mnenieto si. Az sym ot novite v saita / novogodishna rekolta :D/ i zapochnah sys sapunerka.
Pyrvite mi snimki koito kachih sa dosusht kato na vseki novak,reshil da pokaje kakvo moje:))) Posle sled kato se poogledah i vidiyah snimkite na dobrite fotografi,razbrah kolko sa.....moite snimki.Tova ne me otkaza a naprotiv,ambicirah se i zapochnah da tyrsiya pomosht i syveti! Za moiya radost popadnah na dobri hora i te mi pomagat i do sega,za koeto sym im blagodarna! Vseki moje da vidi razlikata i sam da preceni istinnostta na dumite mi. Zatova smiyatam che ima miyasto za vsichki v saita.
Za kratkoto vreme ,prez koeto sym tyk, vidiyah hora koito vliyazoha ,kacchiha po niyakolko semeini snimki s losho kachestvo i si otidoha, no ima i takiva koito ostanaha i se opitvat da zadobreiyat! Taka che ne ni kritikyvaite tolkova bezsyrdechno. Imate pravo che se kachvat bezrazborno snimki bez sydyrjanie ,ideiya i kachestvo. Moje bi triyabva da se postaviyat po-specifichni ysloviya pri kachvaneto i da se triyat tezi koito ne otgovariyat.
Da ima vse pak niyakakyv limit za meseca,zashtoto dori i iziyavenite fotografi kachvat poniyakoga bezumno mnogo snimki.....da se chudi chovek pod koiya da glasuva,vsichkite vse ot hubavi po-hubavi. I sprete da se karate!
двата лагера са налице от тук следва да се роди нещо.
темата е за промяна в това няма нищо лошо.
Нека да има и забавление и фотография .
Аз искам да гледам отбрани хубави снимки точно тук ,щот тук ми харесва да бъда.
Истината е че трябва да се вдигне нивото.
Иначе тук сме добре зимата наближава точим кантове и праим заливки.
mano: Уби ме ти с тая дума - "чатица"
Не става. Никой от гореписалите няма да го огрее. Грийнхорн или старо куче - всички ще са на един кантар. Старите кучета ще си лаят, а грийнхорните ще им се плезят с езици със сбъркан бял баланс на плажа. Огрените им части ще са изгорели, а сенчестите в непрогледна тъма. Старите ще си тежат на мястото, защото са "дебели", а грийнхорните защото са повече. В зависимост от развитието на темата ще развия и тезата си относно старите и грийнхорните.
Ето нещо, на което се натъкнах преди малко в чата:
11:24 Gafa : не съм снимал такива натюрмордове , макар че имам условия за това
Гафе, "натюрмордове" не снимат и абсолютно начинаещите. Те снимат натюрморти. Оставам с едничката надежда, че знаеш какво значи тази дума - ед. ч. "натюрморт", че инъче в предучилищна...

Редактирано от автора , 19.09.2007 22:50:38

Акцепт - тъпо е да се хващаш с правписни забележки при положение че е форум за фотография...

за горекъзаното от теб радвам се че съм грийнхорн.. но пък и се радвам че има стари кучета като гафса наокуло...
зимата наближава както пише по-горе. зимата сближава. в студеното хората мислят по-трезво, а и напитките които употребяват стават по-екологично чисти (с калинка на етикета). така че кирванъ шъ си въри и кучеата шъ си лаяът докато падне 1-ви сняг.

междудругото, може да съм пропуснал някъде темата, ако я е имало, какво против имат хората към "чатицата и маймуницата", от семантична гледна точка пак се предава информация и настроене, значи работи?
Ава Аццепт ква е таз ядренна физика премесена с органична химия и всичкото това го деференцираш в двойна интегрална схема , да не говорим , че не всичко се свежда до ъгъла на хипотенузата на квадрат по 3,14 + земтото притегляне
За цветна температура и збъркан баланс дупки на бялото и черно в сянката с много шумотевици , тва е за вишия пилотаж , където смятам че няма такова животно в Бг , тоест форум
Ако има категория "Професионална фотография " там можеш да изтъкваш тези детайли и това са снимки от които се вадят пари или са правени за пари , но и там не може да се изчили правилно , наи малкото калибрацията на мониторите
Аз чв съм невежа невежа съм си ко да са праи от село съм си , пък си толкова учен пускай снимки и ни обяснявай и на нас , лично ще следя и ще се радвам и уча на знания от теб ,при добре сложени снимки , като няма да има прегоряло бяло , шарени сенки и точна цветна температура

Редактирано от автора , 20.09.2007 10:42:20

Гафе, това се учи в основното у-ще в часовете по рисуване. За каква "професионална фотография" ми говориш?
Сираков, едно е правопис, друго е незнаене. Нали се сещаш, че като обясни Гафа за "натюрмордовете" на някой начинаещ колко знания му дава. А после - защо си точели сапунерките! В този ред на мисли - малко ги точат.

Редактирано от автора , 20.09.2007 15:48:03

ако гафа не разбира от фотография аз ще стана трамвай.. ай стига вече сте се правили на нам кво си...
Означава , че не съм опекунтин по всички видове снимки и не съм всезнайко , допускам грешки и то в невероятно количество , бих се радвал да понауча нещо от теб , но уви
"Он подошел к нему походки пеликана,
достал визитку из жилетного кармана..."
Самокритичността критика не търпи. Тя е пиедестала на сияйното его.
Шол високий дядя , маленького роста , шол он медленно неспеша обгоняя поезна , сухо бъло во дворе , грязи до колени
Всъщност се пише "шел" - с "е" с 2 точки отгоре, но нямам на клавиатурата. Както и "было".
в този ред на мисли - "стоит статуя с болшего х...я" с извинение за простащината. Пак забравихме да надигаме халбите и чашите и тона се изостри. Спора може да се води и без толкова нерви и най вече без лични нападки. Така или иначе позициите са ясни и нито една от страните не можа да убеди другата,включително и по въпроса на кирилица или на чатица да се пише. Сега каво?
Аз бих казал наздраве и като bass - zabavlenie.
Мерси за пояснението , руснаците имат 3 букви повече от нас , които ние ги нямаме и за тва си ги побългарявам и замествам с каквото мога
Усталось забъто колъшется чад и снова копъта как сердце стучат
И нет на покоя гори , но живи
Погоня,погоня,погоня.............
Кой каза халби
За кой ли път подобна тема!!! Най лошото е, че бозата се поощрява с гласуване "аз на тебе ти на мене" Също така много се нервя на пошлите снимки! Казват, че чалгата във фотографията било да снимаш залез! Не е вярно!!! Чалгата във фотогрофията е пошлолата фотография! Ако не можеш да отличиш пошлото значи трябва да гледаш и да се учиш! Но къде да гледаш??? Ако гледъш в този саит може да изгубиш "добрият си вкус", щото тук пошлите снимки не рядко получават много гласове по системата "аз на теб ти на мен"
Боли ме, ЧЕ СЕ ФОРМИРА ПО ТОЗИ НАЧИН НЕКАЧЕСТВЕНА ЕСТЕТИКА У ГЛЕДАЩИТЕ!!! Тези който оформят естетическия си вкус в момента са ПОДВЕДЕНИ това е най-страшното!!! Мислете как да го оправим това.
И стига с тая "чатица" аз не я чета
GQG - казваш моето мнение..
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола