За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Вие на какво мнение сте...
Съгласен съм за галерия "Монтаж" ако имаше такава щях там да набутам "Пушач на плажа" сега съм я сложил в "Света днес", щото темата е много популярна след новия закон...
защо Ви е монтаж - нали има "Експеримент"
aaa..... да Ви питам:
Искаме да открием Галерия за компютърно изкуство - синтезирани природни картини, вътрешен и външен дизайн и всичко каквото се сетите от този род. Не неща преправяни с шопа а изцяло създадини от авторите. Затруднихме се при избора на наименование на въпросната Галерия. Моля помогнете!
aaa..... да Ви питам:
Искаме да открием Галерия за компютърно изкуство - синтезирани природни картини, вътрешен и външен дизайн и всичко каквото се сетите от този род. Не неща преправяни с шопа а изцяло създадини от авторите. Затруднихме се при избора на наименование на въпросната Галерия. Моля помогнете!
do "admin":
според мен "експеримент" си е ОК като раздел, но смятам, че е по-скоро за нови техники в най-общия смисъл на думата. Като се започне от експеримент при начина на снимане, до проявяването или цифровото репродуциране на изображението.
Казано накратко това е една много обща категория.
Колкото до компютърното изкуство - съветът ми е именно тук да сложите нещо съсвесем общо като "компютърна графика" да речем, защото ще е много трудно по друг начин да обхванете всичко, което може да се създаде в 2D или 3D режим с помощта на компютър.
Обещавам да съм редовен в тази категория! :)
според мен "експеримент" си е ОК като раздел, но смятам, че е по-скоро за нови техники в най-общия смисъл на думата. Като се започне от експеримент при начина на снимане, до проявяването или цифровото репродуциране на изображението.
Казано накратко това е една много обща категория.
Колкото до компютърното изкуство - съветът ми е именно тук да сложите нещо съсвесем общо като "компютърна графика" да речем, защото ще е много трудно по друг начин да обхванете всичко, което може да се създаде в 2D или 3D режим с помощта на компютър.
Обещавам да съм редовен в тази категория! :)
graphic, пуснах ти Галерията - виж да не съм се изложил с кръщаването:)
Добро начало на работния ден :)) Имаме си нова галерия, такааа... сега да видим какво можем да сложим в нея :)
Честито на администраторите на сайта и всички потребители!
а на теб първа творба в новата Галерия!
Бих предложил галерия "ПЕЩЕРИ И КАРСТ".
Готово Цецо - имаш я
дай наименование на английски :)
Редактирано от администратора, 2005-02-09 22:21:43
дай наименование на английски :)
Редактирано от администратора, 2005-02-09 22:21:43
Айде, да ни е честита!
На английски - "Caves and Carst", или "Caves & Carst". :)
На английски - "Caves and Carst", или "Caves & Carst". :)
по-долу.
Нещо става с хронологията, не отчита датата ли ...
Има проблем само в "плосък вид" - работим за решаването му :)
admin, "Caves & Karst" е на английски, поправи го (с "K"). Съжалявам за грешката, чак сега я забелязах.
Поправено! :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!