Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение за усъвършенстване на сайта.

Наскоро под една снимка стана въпрос за това колко полезно би било ако под всяка снимка има опции, които да дават възможност на потребителите да представят своето виждане чрез бутончета за Ч/Б, хоризонтален/ветрикален флип,кроп. Добре би било и ако има възможност за редакции. Зная, че се създаде галерия Редакции, но в нея самите автори качват работата си преди и след обработката. А един такъв бутон под всяка снимка ще даде възможност и на останалите, които имат свое виждане и желание да направят редакция на чуждите снимки.
Тези опции ги има в другите фото сайтове, намирам, че и тук ще бъдат от полза.
Защото ще улеснят авторите при коментирането на снимките - едно е да изпишеш ферман, за да обясниш, друго е просто да кликнеш и покажеш.
Това би било полезно и за начинаещите фотографи защото ще имат нагладен материал. За много от тях тези понятия сами по себе си нищо не означават, но ако го видят показано - е друго.
И не на последно място една такава промяна, смятам, че ще доведе до усъвършенстване на самият сайт.
Така мисля аз. Какво мислите вие ?
Абсолютно съм съгласна с предложението на МНД
Аз правих подобно предложение преди време, ама малко остана като глас в пустиня, дано този път не е така. Абсолютно подкрепям предложението на МНД
Подкрепям предложението. Наистина е далеч по-удобно да се покаже частта за корекция и пр., отколкото "горен ляв ъгъл под дървото" и автора да се взира и умува кое точно се има предвид.

А какво ще кажете да се добави опцията "Любими снимки" в профила на авторите? Или да го изнеса в отделна тема, за да не размивам тази?
+ да се вижда кой е гласувал
Parwo se izwinqwam che pisha na latinica, no sym na more i w zalata nqma kirilica
i az sum syglasen
nqkolko pyti weche iskam razreshenie da naprawq mako obrabotka na nqkoq snika i sled towa da q pratq na awtora da si a widi
Shte se radwa ako towa stane
Samo da ne stane taka wseki da se gawri s naistina unikalni kadri
аз също се присъединявам към идеите!
тук бях писала нещо което късае другата тема..затова го изтрих

Редактирано от автора , 09.09.2005 13:50:04

подкрепям!!!
Съгласна с всички дотук. И да има иконки като тези тук под коментарите.
Подкрепям! А също и идеята за иконките!!!
Още нещо: снимките в галерия "Избрано" да бъдат избирани от всички потребители.
Това според мен е неосъществимо. Даваш ли си сметка какво би станало тогава ? Всеки ще предлага снимките на неговите другарчета, а те съответно ще му връщат жеста. И тогава изобщо не бихме могли да приказваме за реален критерии и обективност.
Против съм. Админа също трябва да има запазено поле в сайта си или ако не - поне да се измислят ясни и еднакви изисквания според които определени снимки да попадат в Избрано. Примерно брой гласове или посещаемост или коментари...
Точно това имах предвид - по определени критерии, просто не доразвих темата. То иначе и няма как да стане.
По скоро трябва да има иконки за (примерно)
-лош фокус
- недобра рязкост
- прегоряла /тъмна
-крив хоризонт
-прекалено голяма компресия
-лоша разработка в тъмни / светли зони и пр.
Така вече ще има дискутиране на фотографията а не на обработката в ФШ.(въпреки че и тя е важна)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола