Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте,
искам да си купя нов фотоапарат с който възнамерявам да работя. Досега използвах SONY Cybershot 707 със светкавица SONY N50, но вече не отговарят на изискванията ми.
Търся следните неща:
- Да има бърз автофокус при слабо осветление
- Скоростта на работа е от висок приритет (за репортажна фотография)
- Също така си търся и адекватна светкавица, върху която да имам контрол, за да избегна преекспонирането на близки обекти (което се случва със сегашната ми техника).
За сега съм се спрял на CANON EOS 350D, като и 400D е добър но по-скъп вариант. А за светкавица съм си харесал Canon Speedlite но се чудя кой модел.

Ще съм много благодарен, ако получа съвети какво да си взема.

Редактирано от администратор , 26.10.2007 12:12:59

ако намериш нов 350Д е по-добре от 400Д - а разликата в цената ще си вземеш светкавицата...
за Рипортаж е добре 350 поне има графичен дисплей 400д малкому е по кофти автофикуса , поне така са ми казвали де , а таз мартеница дет се самопочиства , просто забрави , ако се залепи нещо там нема махане , трябва по стария начин разлика 2 мгп , не моисх ги усети
Ако питаш мен за рипортаж си вземи едно 20д на старо запазено около 1000-1100лв са , но е по здраво и солидно тяло бърз автофикус и не малко 5 кадъра в секунда , блескавица , аз съм със ех550 , скъсал съм и задника от горе е нагоряла , докат по новите модели са по кекави и не издържат толкова , макар че имам ех430 но се снима само в студио с нея да пали лампите
350 D. Гафа е прав - 400 Д е неоправдано по-скъп, въпреки някои подобрения спрямо предния модел. Пък и 350 Д сега не са чааак толко скъпи. Аз ги чаках 2 години да ми дойдат по джоба.
ivan paparaka... ако искаш хубаво, запазено качествено, без дефекти 350Д моето ще ти бъде предоставено само срещу 850 лева

гарантиран произход... прави перфектни снимкки - виж ми профила
nsirakov
мерси за предложението, ще си помисля.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола