Популярни снимки за

Всички снимки

Заявка за храна в хотел Панорама - Пленум "Равногор"

Моля, всеки който желае да направи заявка за храна в хотел Панорама, да отбележи своите предпочитания и изпрати на e-mail:

viliss@abv.bg­

Изтегли менюто от ТУК:
http://www.4coolpics­.com/MENU.doc

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЗА ПЛЕНУМА:
http://www.4coolpics.com/photo-forum/4/23330.html

Редактирано от администратор , 12.10.2007 18:10:17

Значи ето го менюто:

ПЕТЪК
Вечеря: водки, редбули, уискита, редбули и т.н.

СЪБОТА
Закуска: шкембе чорба, айряни, шкембе чорба, бири
Обяд: бири, бири, бири, бири
Вечеря: водки, редбули, уискита, редбули и т.н.

НЕДЕЛЯ
Закуска: шкембе чорба, айряни (без бири, че ще караме)

Редактирано от автора , 07.10.2007 19:38:32

IVU, забравил си лютеницата.
IVU,
Хмммм ... на IVU менюто по-добро от админското

Липсва му само домашната баница и сладкото от боровинки
ПЕТЪК: Кебапчета около 2-3...,Шопска салата...,Ракийка 100 грама и у кревато....!!!
СЪБОТА: сутрин-кисело млеко с вафлички и то БОРОВЕЦ 4-ка...,обяд- по пато и снимки, снимки до вечерта...,па вечер-пържени картофки...,па шопска...,пилишки пържоли с гарнитура ша му видим с какво..., за пияне кола или фантъ...,твърдо ша му мислиме по нататък...,па у кревату!!!
НЕДЕЛЯ: са умихам без да ма забилежите (шигичка)
Весели истории ще стават, обаче ще помоля всички ПЛЕНУМЦИ да се отзоват своевременно със заявките за храната, т.е. сряда и най-късно четвъртък, повтарям най-късно четвъртък, да получа инфото, че то после едно систематезиране ще падне... кой ще папка и кой не , че пленумците станахме доста...
Айде, поздрави и до петък
IVU, само не разбрах 'що трябва да разреждаме бирата с чорби разни ... и какво общо има бирата с карането ... ама нейсе :) grisha, това снимките стават ли за мезе? 'Щото ако не стават нема да ги поръчваме :)

Редактирано от автора , 08.10.2007 19:27:14

А, сега видях на vilis молбата ...
В разрез с предишното ми изказване - над 1000 м надморска височина ям само шкембе чорба ... имай ме предвид с един казан за 3-те дена, 2 каси Heineken + 1 скрита някъде резерв

Редактирано от автора , 08.10.2007 18:36:00

добре де аз зададох въпроса и в предната тема но не получих сериозен отговор какво правиме тези които сме в другия хотел в този ли ще се събираме или ....
jorostam, явно в този. Вилис е пуснала темата за всички.
Mr_G, немаш ядове , ша пием бира и това е

jorostam, двата хотела са един до друг... на една ръка разтояние ... там само ще спинкате, а иначе всичко ще правим заедно и сборният пункт е хотел Панорама. Ресторанта към хотела е голям и може да събере всички пленумци и затова предложих менюто, който желае разбира се, да се храним заедно и да си общуваме, особено вечерите.... програмата в общ вид я бях написала... ще се придържаме към нея
Vilis na mene ne mi se otvarq menioto nz shto
А как ще се разбере кой какво си е поръчал ?

И на място не стават ли ?

Редактирано от автора , 08.10.2007 23:46:50

ако не поръчаме гладни ли оставаме ?
с две хлапета съм та за това питам
gishata, и аз установих същото, надявам се админа да отстрани проблема

Lonely, ами нали това е идеята, да разбера кой какво ще си поръча и ще се погрижа да не останете гладни и жадни .

jino, при толкова голяма група /около 60 човека/ ще е трудно да се готви по поръчка в момента, затова сме приготвили това меню, за да се улесни процеса . За това ще трябва да направиш заявка.

В другия хотел също има ресторант, но там ще е на свободна консумация и не гарантирам за бързината или нешо друго при хранене. Така че, ако искате поне на вечерите да бъдем всички заедно, трябва да си изберете по нещо от предложеното меню.
Ако има още въпроси, питайте.
Посоката за Равногор:
Брацигово /до тук предполагам е ясно/, след 4 км. е с.Розово, което остава вдясно, вие продължавате направо по главния път. На още 14 км. по завоите стигате до с.Равногор.
Двата хотела са в центъра на селото. Тези, които са в хотел Равногор може да се обаждате първо на мен в хотел Панорама и да ви ориентирам по-нататък.
Миналата седмица бях пуснала ориентировъчна програма, по която ще се движим, ще подготвя окончателния вариант до ден и всеки може да прецени дали и в какво да се включи.
gishata, копирай препратката в адресната лента и ще се отвори менюто
Vilis pak ne moga da go otvorq ama shte pisha kakvo iskam samo za ve4erq 4e s zakuskite i obqda mn ne me vulnuvat
Само дето линка с менюто не се отваря.Тия тъпи тирета не ги изчистихте ,не всички знаят как да си го отворят
За тези, които не могат да отворят линка с менюто:

Моля, всеки който желае да направи заявка за храна в хотел Панорама, да отбележи своите предпочитания и да ги пусне на e-mail: viliss@abv.bg !!!

ЗАЯВКА

ПЕТЪК
Вечеря
Шопска салата – 3,00 лв.
Свинска пържола с гъби + гарнитура – 6,50 лв.
Десерт – торта или специални сладки - около 1,50/2,00лв
/още избора на този десерт не е направен и затова цената е ориентировъчна/

СЪБОТА
Закуска
Панирани филийки -
със сладко от боровинки /местно производство/ - 2,50 лв.
Или
Домашна баница – 1,20 лв.

Обяд
Супи – по избор:
-пилешка – 2,00 лв.
-телешка – 2,00 лв.
-шкембе – 1,80 лв.
Второ – по избор:
- Мусака – 3,00 лв.
- Ориз със свинско – 3,00 лв.

Вечеря
Родопска салата – 3,00 лв.
Пилешка пържола в було + гарнитура – 6,50 лв.
Десерт – татлия /пещерски специалитет/ - 1,00 лв.

НЕДЕЛЯ

Закуска
Пържени филийки -
със сладко от боровинки /местно производство/ - 2,50 лв.
Или
Домашна баница – 1,20 лв.

Всичко останало като напитки /алкохолни, безалкохолни, кафета/ – по желание.

п.п. Ако има сериозни пиячи, да си казват от какво да зареждаме повече :))

Привет,

Бирите ги заявих вече :)
Предвиди няколко шкембенца и за вечерите да има ... сериозно
Мерси
Mr_G e забравил да каже че бирата е Becks
ARGO, мислиш ли?

Mr_G
Дата: 08.10.2007 18:36
2 каси Heineken + 1 скрита някъде резерв
az iskam ot vsi4ko haresva mi i zakuskata i obiada i ve4eriata
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.