За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Вокс, предлагам направо телескопа да вземем. Няма начин да не се откроим с него.

Да се разпознаем е най малкия проблем!всеки с апарата на врата и готово:)
nasko_в колко часа и кой е хотела или къщата. Някой може да пристигне по рано и да се самонастани някаде в другия край на селото?
Хотела се казва "Капитанова къща".Там имаме резервирани 4 двойки.Запазил съм и една цяла къща-комплекс "Петте ореха,това е къщатана на входа на Боженци.Настаняване след 11:30
Ще трябва да определими и часа на сбирката.На мен 11:00 часа ми звучи добре,очакваме още предложения!
11 ч. e добре!
Ние тримата ще дойдем късен след обяд и ще питаме за вас
Ама сме големи късметлии с това време. Някой да има дъждобран в повече?

Ще пътувам сам, който ми е на път, мога да го взема!

golqmo snimane ste padne a

i_ran, къде снимане, къде
, важното е да се забавляваме.

Ще се забавляваме, очевидно! А за снимане - ако позволи времето, но то няма да ни уплаши да не ходим!
Кои последно ще ходим и как ще пътуваме? Тъй като нямам днес възможност да бъда в интернет, моля някой, който ще ходи, да направи списък на пътуващите и от кой град ще идва, кой е с кола и колко души може да вземе, за да се организираме и да няма проблеми с транспорта! Срещата е утре, 22.09. в 11:00 в Боженци. Който закъснее, да ни търси на посоченото място (както писа Наско: "Хотела се казва "Капитанова къща".Там имаме резервирани 4 двойки.Запазил съм и една цяла къща-комплекс "Петте ореха,това е къщатана на входа на Боженци.Настаняване след 11:30"). Така че на обяд среща в "Капитановата къща". Може да остави някой мобилен телефон за връзка да се търсим там.
Кои последно ще ходим и как ще пътуваме? Тъй като нямам днес възможност да бъда в интернет, моля някой, който ще ходи, да направи списък на пътуващите и от кой град ще идва, кой е с кола и колко души може да вземе, за да се организираме и да няма проблеми с транспорта! Срещата е утре, 22.09. в 11:00 в Боженци. Който закъснее, да ни търси на посоченото място (както писа Наско: "Хотела се казва "Капитанова къща".Там имаме резервирани 4 двойки.Запазил съм и една цяла къща-комплекс "Петте ореха,това е къщатана на входа на Боженци.Настаняване след 11:30"). Така че на обяд среща в "Капитановата къща". Може да остави някой мобилен телефон за връзка да се търсим там.

аз ще тръгвам от софия - имам две места в колата - телефона ми е 0886/180019 ако някой няма транспорт да се обади... предполагам към 8,30 сутринта ще пътувам. малко бавно го вдигам тоя телефон щото ми е резервния, та да не се учудвате, ако се туткам
Заведението в което ще се съберем е "механа боженци"и е на самия център.Аз ще се постарая да дойда малко по рано ,че да ви посрещам

0899 811 542,Това е номера на мобилния ми телефон,има го и в профила ми де,който има нужда от помощ да звънка:)
moga davi pogelaq piqtno izkarvane i

А ние варненци (+Vox) пристигаме към 11-12 часа там, така ще се намерим на място.

Браво, Илски! Ша та чакам с Ивайло да дойдете! Наско, слагай кафето!

Наско, да осигуриш (като домакин - така направи Пламен на последната сбирка, в Борисовата градина) моделки (за снимки де)

Балевски, про моделки ли искаш? Щото ако не, ние водим поне две такива.

Илски, от кога те чакам!

Балевски, заради моделките, които ти водим, нали?
Бтв пия Каменица.

Бтв пия Каменица.

Здравейте, току що се прибирам в София (22:30ч.) от Боженци и виждам, че има жив интерес към снимки от сбирката. Много съм уморен да качвам сега снимки, а и половината останаха още там, така че имайте още малко търпение! Беше супер!
Аз искам на благодаря на всички, които направиха тази среща възможна. Аз лично много се забавлявах, макар и да нямах възможността да остана с вас и втората вечер. Очаквам с нетърпение следващата проява.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!