За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Благодарим на Mr_G за личните съобщения :)
a kak ще виждам че съм получил
чукча писатель
каса бира за Mr_G
[beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer]
Desso, coldy, "Хайнекен"
mnoooogo me kefiat novite chovecheta
Благодарим и за опцията "Добави в "Любими снимки" .
Това с личното съобщение от началото не седеше ли в коментарите под снимка и някъде в профила, щото го намирам само в темите на форума....
в процес на разработка е - малко търпение
blagodaria!
А има ли начин да се изваждат снимки от "любими" ? Бутоните за гласуване и за добавяне са един над друг и понякога стават грешки.
Напоследък сайта взе да става по-привлекателен
Браво на работещите за всеобщото благо
Браво на работещите за всеобщото благо
Подкрепям мнението на Freemode
всеки да ръчка Админа за да не ни забравя, че без нас си за никъде Пламба
Защо не мога да си трия написаните лични съобщения
Към admin, относно личните съобщения:
Когато се опитвам да прочета съобщения от предишни дати, т.е. такива, които са по-високо и не са "видими" директно на прозорчето с чата, почти моментално и автоматично текста се връща на последния написан ред, т.е. най-долу. Това силно затруднява повторното прочитане (или някаква справка) от вече минал "чат сеанс".
Когато се опитвам да прочета съобщения от предишни дати, т.е. такива, които са по-високо и не са "видими" директно на прозорчето с чата, почти моментално и автоматично текста се връща на последния написан ред, т.е. най-долу. Това силно затруднява повторното прочитане (или някаква справка) от вече минал "чат сеанс".
Arcadia,значи чата работи при теб...
При мен...или не знам как става,или не е активиран още
Не че е фатално де
При мен...или не знам как става,или не е активиран още
Не че е фатално де
Редактирано от автора , 30.11.2007 22:42:27
akuji, работи си, при това много добре, с изключение на горепосоченото. Но въпросният проблем е по-скоро в графата "дребни грешки, повод за мрънкане"!
А за активирането - отиваш на "Лично съобщение" на даден автор и . Това е! [beer] [beer] [beer]
А за активирането - отиваш на "Лично съобщение" на даден автор и . Това е! [beer] [beer] [beer]
Що не ми станаха бирите, незнам. Както и да е:
За да коментирате, моля, влезте в профила си!