Популярни снимки за

Всички снимки

място за кофти емоции?

понеже напоследък е много модерна груповата анти стрес терапия, любопитно ми е, как се справят хората които посещават този сайт, с индивидуалния стрес? за да се конкретизират нещата: излизаш за работа, задръстване, пускаш радиото докато висиш - реклами, закъсняваш, а се оказва че си пръв след чистачката, много е мръсно по улиците навръщане, пълно е с терминатори, киборзи, утайки и боклуци (празни погледи с две думи), по телевизията - дзверски тъпни и мазни феисове ти казват че точно ти си човека който ще ги избере за капо ди тути капи на неговото село...... все стрес фактори. интересно ми е и ви питам защото алкохолиците например като им е много стресирано се натряскват, наркосите се дрогират, други пък просто преглъщат (болшинството). някой пък стават агресивни - има моменти в този сайт когато агресията е очебийна, слава него, доста рядко вече. та вие какво правите когато искате да изчезенте за 60 секунди, да се махнете и никога повече да не се върнете, да застреляте някой , когато много ви е натиснала реалноста, а неискате да се лекувате с депресия и алкохол. кое е вашето разумно решение за борбата със стреса и неговите производни. естествено трябва да се уточни че на стреса се гледа с надсмешка и не се приема на сериозно (въпреки че май наистина има таково животинче). и все пак вие какво правите за да си изчистите филтъра от гадните неща на 21 век в българия?
Много се подтиснах от този въпрос. Тамън бях спряла да мисля за стреса, и туп - тая тема. В такова емоционално състояние, що не вземеш да направиш една серия убийствени снимки? Хобитата помагат. Аз, например, пиша сатира. Ама тва е, щото не мога да снимам сатира.
трябва да се уточни че на стреса се гледа с надсмешка и не се приема на сериозно - inaned to pishe bre
Ясно, бе. Майтап да става. Пускай повече снимки в хумор....
снимам много успокояващо ми действа, но и когато нямам нужда от успокояване пак обичам да снимам
COUNTER STRIKE!
Прибирам се, пребивам жената, шамаросвам децата, беся котката на простора и се запиваме с комшията - до сутринта 2 кила грозданка от 3лв. литъра и 3-4 глави скиснало зеле за мезе. После от масата директно се качвам да карам маршрутката Младост4-Илиянци, на първия курс повръщам на Патиланци и маам гладен чак до вечерта. И вечерта наново, страшно успокоява и премахва целия стресС от деня.
Моята антистрес-терапия е ръцете ми да са заети с нещо, като в различни периоди от живота ми това варираше от шиене на гоблени, през плетене на гривнички, сгъване на оригами на фона на див, див метъл. Иначе това лято на работа се научих да си лекувам нервите и с шоколад (тъй като там нямаше как да се занимавам с някое от гореизборение, въпреки че честичко имах нужда от освобождаване на отрицателните емоции). Е, шоколада не е особено препоръчителен, ама в много критични моменти наистина ми помага...
Като ми са опънат нервите нехващам апарата щот най много да го метна а на мен доста често ми се иска да пребия някой и за тва просто лягам за 20 - 30 ама гледам го правя вкъщи де !
Или пък като nsirakov COUNTER STRIKE! а ако и така не ми мине ,чупя поредната клавиатура в монитора
Стрес ли? Какво беше това? Стресът в повечето случаи е привилегия за хората, които имат време да мислят за него! На мен рядко ми остава такова! Е, има доста начини да се преборим с него, някои от които изредени от ТРО6ЗВКА! Може да си вземете и домашен любимец и да му хвърляте по един бой когато сте стресирани, след това той пак ще ви обича! А най-сигурния: правете повече любов бе хора, наистина помага!
Хващам си раницата и отивам да гоня вятъра по планините; разпадам се с чаша питие и хубав филм; просто си хващам някой хубав МИГ ...Деля работата на такава за пари и такава за душата и гледам съотношението да е поне 1:1
Почвам да търся фокуса. Някъде към f5-6 нещата стават кристално ясни по целия кадър и продължаваме така до към 11. После почваме обратно броене и като стигнем до 2, всичко потъва в мъгла. На сутринта, ако много сме омотали кадъра, отваряме CS3 и забъркваме RGB
Напълно съм съгласен с Lu. Именно откъсването от причините на стреса е най-добрата терапия. Естествено ако жена ви е причинителя, не трябва да я взимате с вас.
langel, zabrkvame RGB s zahar ili bez zahar
Против стреса засега ми помага суроватката в главата ми. А за движението в Сф. - джипката. Твърди мостове, постоянно четворно, бавни предавки и 4тона теглителна сила. И девиза "не яж на празен стомах".
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола