Популярни снимки за

Всички снимки

Открийте Разликите (кой от кого?)

Преди 2 години участвах в конкурс на "Абсолют".Благодариха ми за участието и ми подариха ключодържател.
В условията на конкурса бе споменато,че снимките няма да бъдат използвани комерсиално.Наздраве!!!

На здраве! Някой все намира ползва от чуждия труд под една или друга форма. Ние да сме здрави! [beer]
Арго: Нали са ти дали ключодържател??? Кво се оплакваш, а и нали вече не пиеш водка?
Androdim И без тва водката им не става
Аз си искам 10000те евро ,че обективи трабват
Напълно нормално! В днешно време кражбата на снимка, идея или каквото и да било НЕ е престъпление.
Не разбирам какъв е проблема ? СПоред мен идеята е достатъчно тривиална, за да хрумне на поне още десет човека...Най-добре пийте ракия

dechobek Проблема е че преди да я изпратя съм прегледал всички кампании на Абсолют.Такава идея не присъства там.Тази снимка е при тях и е била в конкурс и е наградена с нещо.След 2 години си правят кампания Абсолют Диско,аз поне не виждам разлика в двете концепции и визии
а защо не се обърнеш към адвокат? току виж станало нещо... и тогава обективи на корем
АРГО СЪДИ ГИ но преди това се допитай до свестен юрист .
Виж какви са били условията на конкурса!
dechobek ВАЖНО Е НА КОЙ МУ Е ХРУНМАЛО ПЪРВО!!!!!!.
Я земете си защитавайте правата ,стига с тази липса на самочуствие докато сами не се изправите срещу тези наглеци ще ви тъпчат и мачкат а вие само ще си мрънкате.
ARGO е ти и швепс ли искаше да ти отворят - пак са ти благодарили, а ич!
Арго, прав си да се възмущаваш - идеята си личи да е твоята, но кадрото е прерисувано здраво. Ако беше по-буквален цитат, ти имаше повечко шансове за овъзмездяване на авторски права. Но тук - според мен - си пил студената вода вече. Въпрос на много тънък прочит на международни законови норми е и едва ли някой адвокат би се захванал. Ако му плащаш само в проценти от спечеленото от делото де, щото ако би плащал от джоба си все ще има мераклии! :)

Затова си сипи нещо студено, което да не е вода - като си капо поне да си в добро настроение!
Конкурсни мераци! Всред музикантските среди има 1 лаф - "за под ... лв. не си вадя свирката /или "...отварям кутията"/. Напънал си се - врътнали са те. Това по тези места е закономерно. Нима си очаквал почтеност!? Стига ентусиазъм! Да цитирам още един лаф - "убийте баламите, тарикатите сами ще измрат".

А и за познавачите има 2 вида водка - полска и руска. Останалото е за лаиците.

Редактирано от автора , 23.10.2007 22:36:39

Незнам кой от кого, но тези дето са избрали тва в дясно са били пяни, другото е хиляда пъти по хубаво
Определено снимката на Argo е много по-добра. Те направо са се оляли с награждаването...цял ключодържател. Прекарали са те много яко, за съжаление :(
Ето нещо много интересно:

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1120608
"5 най-популярни диско аксесоари

Фенерче - импровизирай със светлинните ефекти
Маска - по този начин танците ще са още по-забавни
Ролкови кънки - супер начин за бързо придвижване
Диско перука - бъди смел в избора на цветове
Диско слънчеви очила - сигурен начин околните да разберат, че си "на диско вълна"
- http://www.netinfo.b­g/?tid=40&oid=112060­8 - ot gore . disko mania. argo imash pravo da gi pitash kakvo stava...
Ми питам си аз,ама ше видим...
До сега ми отговориха само от централата в Швеция
които прехвърлят топката

Hello,

I am sorry to hear this.

Unfortunately, we do not work with Absolut at TBWA Sweden so you would have to contact either
TBWA Paris or NYC (responsible for the Absolut account from TBWA’s side) or probably even better,
the Absolut client.

Good luck.
Best regards
Liza
--
Liza Haffenberg
WATERSWIDGREN\TBWA AB
Blasieholmsgatan 5
111 48 Stockholm

Редактирано от автора , 06.11.2007 20:40:40

Теб те знаем Крали са
да подържаме огъня

I am not familiar with this program as it was not held in the US. I have forwarded your inquiry to our overseas team -- Matthias Aeppli -- to review this.

Jeffrey A. Moran
Corporate and Brand Communications
The Absolut Spirits Co., Inc.
401 Park Avenue South
New York, NY 10016
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола