Популярни снимки за

Всички снимки

Да се похваля с ДОБРО ЗАВЕДЕНИЕ !!!

Тъй - начи ... ся.... вчера ме поканиха на една сбирка в едно заведение.... бях скептичен щото компанията ми е малко странна - както и самото заведение - ВОДИ се ПИЦАРИЯ, намира се на ЪГЪЛА на ул. Костенски Водопад и бул Гоце Делчев (на светофара преди Южния Парк) - но аз взех че отидох .... и естествено веднага го намерих щото то може да ти избоде очите .... та сега влизам аз вътре (по покана) и ме настаняват на подземния етаж на маса за НЕПУШАЧИ ... аз веднага си питам "ТУКА СЕ ПУШИ НАЛИ?" .... да ама НЕ!!! отговарят ми " Да пуши се ама на Горния Етаж....." което ме УБИВА ( и чесно казано евла им правя - независимо че съм заклет пушач) - преглъщам аз ФАКТА че ще се търчи навън за цигарка (все пак съм поканен...) и поръчвам една Бургаска Мускат Отлежала...... след 2 минутки ХЛЪЦ !!!! Иде Бургаската и ме питат какво съм избрал за вечеря .... ( а аз още менюто не съм видял...) почвам да гледам аз и меркам следното :

РЕЪРЦА НА МЕТЪР !!!!

Викам си - тия се бъзикат нещо .... Заръчвам си ребърца и след 15-20 минутки иде една ми ти ДЪСКА и ВРЪЗ нея - един МЕТЪР РЕБРЪЦА на скаричка сис лук на скара + всички видове сосове и т.н. ..... и понеже не се пушеше ми потекоха лигите - викам си я да поръчам и некво мезе - поръчвам аз картовки .... отговор от сервитьора : "Кои каротфи: , задушени, на скара, печени, варени .... с чесън, с лук, с градиски подправки ... как ги желаете...? "
Е ТУКА УМРЯХ !!!!
Поръчах с Чесънче ... така и така булката спеше вече ..... - не минаха и 10 минути и ТУП - имах си и картофи ......

Абе в ОБЩИЯ ПЛАН кат изключим долното помещение дето бях (за непушачи което е мнооооого по добро от тва запушачите) трябва да ви кажа ХОРА че си заслужава ЕЖЕЧЕТВЪРТЪЧНА ИНВЕСТИЦИЯ точно в тва заведение .... дори и само заради РЕБРЪЦАТА

Не я знам как се казва пицарията и телефона и - но ако има интерес - ше пусна БАЛДЪЗА на разузнаване за всичко
Пускай, пускай да разузнава - от навреме от навреме трябва да се експериментира четвъртъчната пачанга /макар, че при Казака е добре и кухнята е хубава и обслужването бива/.
Ха, че тва на 5 метра откъдето аз живея!!!!! Когато детито беше малко, там се събирахме на по кафе майките от 104-то даскало.

Ако там решите да се местите, веднага отивам да проверя телефони и прочее Понякога оттам си взимаме пица за в къщи, ама малко скъпарско пада. Впрочем, може да си е нормално, ама аз да нямам представа! Ей, ако ще се събирате толкова наблизо, да зема и аз да дойда някой път?

Редактирано от автора , 31.10.2007 07:44:41

Заведения в София - всякакви, но нека все пак да се събираме в центъра, за да е удобно за всички. Иначе и в "Надежда" има хубава пицерия .
Абе Влади, как само си ги описал тези ребърца...ако ги беше и снимал щях да колабирам на момента. Дайте някакво по-точно инфо за това заведение, заглавие, улица, номер, телефон. Благодаря предварително.
"Ел Касо" - 9583041

Да го опитаме пък (както е казал Боримечков) ... някой път, че за днес вече гледам друга организация
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола