Популярни снимки за

Всички снимки
Вътре съм ! С едно EOS 350D
те филмите са били снимани с канон за фа не си го видел ;)
аз съм агент правокатор НИКОН !!!
Дайте да съберем пари за малките фирми, които не могат да си позволят представителство в България и използват матрици на други фирми
Тогава и аз съм в играта...
.... айде и аз да се нахуля между шамарите. (ако приемате 59+  )  Бившата ми изгора EOS 500D с 18-55 и Sigma 70- 300 ги удавих в реката (самоудавиха се като се обърна чантата с все щракалките). Сега съм с 550D, 18-55 EF-S, 70-300 USM  Macro  и 50 EF II. Скромно, но от сърце, както казват мижитурките (тез, дето "тургат" мижейки :) )  По- нататък: да живей фотосопата... а още по- нататък, ако е рекло ТОТО- то, може и един Hasselblad с няколко Schneider- Bad Kreuznach обективчета... ама ТОТО-то не ще и не ще ....
Бройте ме и мен в отбора :)
Настояща техника - CANON EOS 650D със следните обективи Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS CANON EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS;Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM; Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM; Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM;
Canon PowerShot SX200 IS - моето сладко червеничко апаратче, благодарение на което изобщо реших да минавам на SLR.
За протокола - имам и едно Nikon-че (много сладко сапунерче в малинов цвят) - подарък. То, на фона на гореизброеното е ужасно user-UNfriendly - по половин час се мъча да му намеря коя от настройките къде е. За сравнение - пускам Canon-a и си бачкам за секунди. 
Според мен дали е Canon или Nikon е въпрос на предпочитание на марката (и известна гъзария - все едно си част от клуб). Истината е, че който с каквото си е свикнал. И двете марки имат бъгове в моделите, просто бъговете са различни.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола