Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам обектив Canon 70-200 mm f/4 L

Продавам обектив Canon 70-200 mm f/4 L (със сенник, капачки, калъф и т. н.), в много добро състояние, без никакви забележки. Обективът се намира в София. Цена 950 лв. За контакти - мейла в профила.
Ето някои снимки направени с него:

http://www.4coolpics.com/author_photo/35/102133.html

http://www.4coolpics.com/author_photo/35/46668.html

http://www.4coolpics.com/author_photo/35/66692.html

Редактирано от администратор , 09.11.2007 16:51:28

Обективът е неразличим от нов. Продава се в оригиналната опаковка. Като първи и единствен собственик гарантирам, че е бил пазен изключително внимателно.

Нова цена 925 лв.
Адаш, оправих част от линковете и неволно затрих няколко - пусни ги отново
Няма проблеми, адаш!

Хайде на хубавия обектив! Гарантиран произход, избрана бройка, доказани качества. Пазен изключително грижливо, използван само от мен!

Нова цена 890 лв!
Изключително добър обектив е това. А и на добра цена. Успех
Промоция!!!

850 BGN.

мечо - един от най-добрите обективи на Канон а никой не го иска... това е мистерия за мен
ми например точно днес същия обектив чисто нов от B&H на един колега му го донесоха от USA и му излезе по - евтин - ако имаш кой да ти го донесе от там излиза по-евтино чисто ново отколкото тук на старо.
обектива наистина е чудесен,заслужава си парите,дори се чудя защо продавача побърза да му смъкне цената толкова.
Който иска да чака - да си купува от Щатите,който иска да снима - да взима от Мечока!
при това Мечо е коректен и като търговец... вземеш ли от него все едно взимаш ИЗБРАНА бройка - практически нова
nikoi ne kazva nishto sreshtu prodavacha - veroyatno za BG tazi cena e opravdana, a sigurno toi kato chovek e korekten...varianta sus USA e dobur ako imash tam chovek, koito znaesh che idva skoro..prostosto v evropa tezi stoki sa si skupi i tuito..veche i v Dubai izliza skupo..edinstvenia evtin region e USA
Благодаря, приятели. Хубав е обективът наистина, и добре гледан...но изскочиха на пазара няколко наведнъж, доставят хора втора ръка техника на ниски цени. За моя обектив знам всичко, тъй като никой освен мен не го е ползвал, пазен е, малко е ползван, но хората гледат цената основно. Та затова го пуснах на цена, на която се предлагат такива и от вносителите на техника втора ръка. Иначе просто не става...
към Юри64 - друже,не мисля,че е коректно в обява за техника втора ръка някой да обяснява как излизало по- евтино едикак си и едикъде си.
Нищо лично,но всички знаем как се купува обектив и какви са вариантите, ОБАЧЕ ТУК имаме КОНКРЕТНА обява за КОНКРЕТЕН обектив,на КОНКРЕТНА цена.
Ейй сьжалявам че репликата ми се възприема като опит за подбиване на цената или поставяне под съмнение продавача- не ми е било това намерението. Просто nsirakov по-горе написа "... това е мистерия за мен", и аз посочих защо може би е така. А пьк аз освен това сьм и с Никон (с който тепьрва имам да се уча)..тъй че и аз нищо лично.
PolarBear - моите извинения, peace
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола