Популярни снимки за

Всички снимки

Варненската агитка

08.11.2007 18:30h "АЛБА" първи етаж! Кратко и ясно :П
пак ше поркате бироци, не ви е спрам [beer]

Редактирано от автора , 07.11.2007 23:34:09

Промяна! Приземен етаж! това остава:)
Nase pokanen si
Здравейте всички. Реших да пусна едно постче тука защото просто не намерих тема за новаци в сайта. Та желанието ми като такъв и като новак като цяло в това изкуство е просто да се намери някои и да разгледа снимките ми (не са много) и да ги покоментира. Мерси предварително.

П.П. приема както и положителна така и отрицателна критика
я намерих нещо варненско
Stam и аз искам някой да ми обърне внимание,имам доста снимки, които немога да кача тука по обясними причини мисля че имам и добри попадения, но с малко повече опит, с един по-дбър апарат, добри напътствия и работа с фотошоп от мен може и да излезе сносен фотограф за нуждите на семейството .
продължавам да качвам и да чакам някой да ме засипе с критики
Успех на Варненската агитка
Случайно да се планира нова събирка на Варненската агитка... ? Да може и аз веднъж да се добера до някоя събирка.
Лично аз съм си любител фотограф, качила съм доста снимки (не че стават на фона на преобладаващата част в сайта) и би ми било приятно да се запозная с хора от този прекрасен сайт...
Ще следя темата с интерес... :)
(Нещо май не се получи. Ще пробвам пак)

Здравейте,
Това със сбирките за бира е много хубаво, но има ли някой идея за събиране на интересни места за снимане.
Снега и калта напоследък не предполагат много излизане извън Варна и си снимам чайки и лебеди покрай вълнолома основно, ама вече взе да ми омръзва, тъй че ако някой има интересни идеи да ги сподели (тук на айсикю, скайп или каквото му хрумне). Отдавна си мисля за едно ходене до Новите побити камъни, но сигурно ще е доста кално още.
Аз съм начинаещ, но напоследък доста се интересувам от фотография, пък и винаги е интересно да срещнеш хора, които се занимават със всякакви интересни неща и зарязват поне за малко ежедневните дейности.
Днес, 18 ч., Албата, приземен етаж
Да, ама късно го видях
Някое ново събитие да се заформя из Варна :) Срещичка, снимане т.н. ?
xaxa Ще ви заведа на една кръчма да видите че алба не става
В енциклопедията на 100-те ззабележителности на Бг ми направи впечатление птичият залив Много искам да отида там http://www.visit.bg/index.php?topic=sehenswuerdigkeiten&ortinfo=taukliman
В енциклопедията на 100-те ззабележителности на Бг ми направи впечатление птичият залив Много искам да отида там http://www.visit.bg/index.php?topic=sehenswuerdigkeiten&ortinfo=taukliman
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола