За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Canon Bulgaria кани българските фотографи да участвуват в конкурса ”Снимка на годината – България 2007”. В конкурса могат да участвуват само снимки на български автори, заснети през 2007 година.
Конкурсът ще излъчи “Снимка на 2007 година” във всеки раздел и ще подбере авторите и снимките, които ще бъдат включени в ежегодната Национална фотографска изложба “Снимка на годината”, която се организира и провежда съвместно с Националната художествена галерия. По избор на журито, участвали в конкурса снимки ще бъдат откупени за обогатяване фонда на НХГ с произведения на съвременната българска фотография.
Решението на журито ще бъде обявено при откриване на изложбата и публикувано в интернет страницата на Canon Bulgaria http://www.canon.bg
Националната фотографска изложба “Снимка на годината” ще се проведе в залите на НХГ от 05 до 25 февруари 2008 г. През годината изложбата ще гостува на художествени галерии и в други градове на страната.
Всички участници ще бъдат уведомени лично, снимки на кои автори са номинирани за награди или откупуване, както и за тези, които са включени в изложбата, в случай че са предоставили достатъчно информация за кореспонденция.
Крайният срок за получаване на снимките е
1 декември 2007 г.
Конкурсът ще излъчи “Снимка на 2007 година” във всеки раздел и ще подбере авторите и снимките, които ще бъдат включени в ежегодната Национална фотографска изложба “Снимка на годината”, която се организира и провежда съвместно с Националната художествена галерия. По избор на журито, участвали в конкурса снимки ще бъдат откупени за обогатяване фонда на НХГ с произведения на съвременната българска фотография.
Решението на журито ще бъде обявено при откриване на изложбата и публикувано в интернет страницата на Canon Bulgaria http://www.canon.bg
Националната фотографска изложба “Снимка на годината” ще се проведе в залите на НХГ от 05 до 25 февруари 2008 г. През годината изложбата ще гостува на художествени галерии и в други градове на страната.
Всички участници ще бъдат уведомени лично, снимки на кои автори са номинирани за награди или откупуване, както и за тези, които са включени в изложбата, в случай че са предоставили достатъчно информация за кореспонденция.
Крайният срок за получаване на снимките е
1 декември 2007 г.
Редактирано от администратор , 11.11.2007 10:08:20
A kyde da izprashtame snimkite ???

da,naistina..molq ..poso4ete e-mail :)
Никой ли не го дразни заповедния тон?
Кое дразни??! Да се чувстваш поканен ли...
Редактирано от автора , 09.11.2007 12:48:32
akuji, ти когато свириш на конкурс, нали предварително знаеш какво ще получиш при спечелване? Я награден фонд, я точна сума за всяко от първите 3 места, я поръчка... Горното на мен ми звучи "каним ви да участвате, а после ще видим". Сещам се за Арго и Абсолют.
Та за заповедния тон? ...или на всяко гърне...
Аз не свиря по конкурси
Аз не свиря по конкурси

akuji, но някога си свирил. Е, тогава също си знаел за какво свириш, нали? Дори като дете и юноша.
На първия въпрос - за заповедния тон в случая.
На първия въпрос - за заповедния тон в случая.
За какво говориш?
Чети!
Чети!
Както миналата година, така и сега ще пропусна този фотоконкурс. Странното в него е, че през
2005 година тези, които заеха първите три места,
в 2006 година отново вкупом бяха и сред номинираните. Ще ми бъде интересно да видя дали тази тенденция ще продължи и в поредното издание на конкурса.
2005 година тези, които заеха първите три места,
в 2006 година отново вкупом бяха и сред номинираните. Ще ми бъде интересно да видя дали тази тенденция ще продължи и в поредното издание на конкурса.

Аз пък съм се навил да участвам. Чудя се обаче дали да им пратя файл или готова снимка? Някой има ли опит в тази насока?
Тази година ще участвам.

Plam, изискването е само готови снимки!!! Има специален образец за участие. За София е най-удобно фотографията да се пусне по пощата в
адресиран плик с твърд гръб. Нали съм пощенец,
за информация пратките за фотоконкурса могат
директно да се подават в 84 пощенски клон в София, кв.Младост - на гише колети и писма.
адресиран плик с твърд гръб. Нали съм пощенец,
за информация пратките за фотоконкурса могат
директно да се подават в 84 пощенски клон в София, кв.Младост - на гише колети и писма.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!