Популярни снимки за

Всички снимки
Гледам от една седмица че в конкурсите на първа страница се меткат еднозначно и равнопоставено снимките от текущия конкурс "България през моя обектив" и "Туризъм и пътувания 2007" - Да, ама от първия излиза снимката на деня, а от втория се мандахерца само снимката http://www.4coolpics.com/photo/mama/168831.html
Това платена реклама ли е или бъг в настройките?
Заложената формула е най-доброто за последните 14 дни - за да се компенсират последно качените снимки в конкурса - но ако има някоя от най-последните с много гласове то тя измества другите и се задържа повече
Мерси за обяснението

Редактирано от автора , 10.11.2007 09:59:45

Интересна тема имало тук.
Ако някой е платил, благодаря му. Стефанов, интересна дума "мандахерца" си използвал, за чието значение имам само предположения.
Иначе за снимката: Пуснах я импулсивно една вечер като си мислих, че конкурсът е до края на годината. А за посещаемостта й няма смисъл да се безпокоиш. В момента твоята снимка има 2100 посещения срещу 400 на въпросната и до края на конкурса едва ли тази разлика ще бъде значително променена... Опс, то май не гласовете определят победителя в този конкурс, нали?! Така, че както казваха в една руска анимация, "Ребята, давайте жить дружно"!!!
Изключих този конкурс - мир да е

Поне гласувайте в него за да изберем най-добрите снимки
Въпросът ми по-горе касаеше конкретни настройки на сайта и няма нищо общо с конкретни автори, снимки и факти. Конкурси, гласове, награди и т.н да си ги решава журито. В случая съм подходил като обикновен потребител, който е имал желанието /ако не правото/ да знае. И съм имал доблестта да го направя открито.
Гледай ти!!! Отварям темата и... долу снимката "Ревност..."
Успех и браво за готините снимки

Редактирано от автора , 10.11.2007 16:08:06

shto se karate bre-v chepelare sum blokiran s pda-a... 50sm sniag a cial den niamq tok-ama ako znaete kakvi peizaji sqm naasnimal... samo deto prez pda ne iska da uploadva-shto li?
айде наздраве,да се забавляваме и да гледаме весело на нещата

Редактирано от автора , 10.11.2007 22:24:31

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола