Популярни снимки за

Всички снимки

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР "СТУДИЕН ПОРТРЕТ" с лектор Борис Бишков - Borovinka

Практически семинар "СТУДИЕН ПОРТРЕТ"

Фотостудио „Тиагора” и www.4coolpics.com организират двудневен практически семинар на тема „Студиен портрет” с лектор Борис Бишков

Предвидена е богата и интензивна програма, която включва теоретичен материал и практически демонстрации на разнообразни изобразителни решения в портретната фотография.

Занятията ще са в добре оборудвано студио с участието на професионални фотомодели.
Фотостудио „Тиагора”
`Jujata и нейните моделки` | Снимка: Vadin

Семинарът ще се проведе на 01 и 02 декември 2007 г. от 10:00 до 18:30 ч.
С цел максимално добро усвояване на материала в спокойна атмосфера, броят на участниците е ограничен до осем човека.

Цената за участие е 120 лв.

Основните точки в програмата :

- портретната фотография от дагеротипа до наши дни

- основни идеи и похвати в портретната фотография

- въведение в студийното осветление, експонометрия

- гримът в портретната фотография, лектор Аделина Цанева - http://www.adelina-makeup.com/

- основни светлинни конструкции и тонали решения в портретната

- построяване на осветлението според индивидуалните особености на портретируемия

- демонстрации на артистични решения в портретната фотография (с участието на всички курсисти)

- време за практически занимания и свободни експерименти (с участието на всички курсисти)

Модели ще бъдат Ани, Бистра и Маги

Според предварителните заявки остават свободни 3 места

ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ:
- на Клубните сбирки в четвъртък
- след уговорка на телефон 0878 171 173 от 09:00 - 19:30 ч.

Който не може да предаде парите на срещите в четвъртък или на Г-н Бишков може да получи номер на банкова сметка на PM.

Ако семинара не се проведе по вина на организаторите - капарото се връща, ако записалия се не посети семинара - губи капарото, остатъка от таксата се плаща в деня на започване на семинара.

Записването става САМО след плащане на капаро в размер на 50% от таксата.

В темата няма да се публикува списък на записалите се участници.

Редактирано от администратор , 29.12.2007 10:09:51

Бройте ни двама !!!
И мене !
Тази вечер ми звънна един любезен господин, но нямах възможност да говоря, тъй като бях на празненство. Извинявам се за което. Моля, ако някой звъни на 0878 171 173 (личният ми телефон) да го прави в интервала 09:00 - 19:30 ч.

Редактирано от автора , 12.11.2007 23:18:57

Аз бях, съжалявам за притеснението, никъде не пише че е личен (и аз не обичам да ме търсят на личния ми тел. извън работно време по работа)

Редактирано от автора , 13.11.2007 00:45:52

Admin А какво правим ако не можем да дойдем до софия, и вече няма свободни места ??? Или ако дадем капарото и не се съберат достатъчно желаещи ???
Vasko - имаш PM, благодаря за въпросите :)

Който не може да предаде парите на срещите в четвъртък или на Г-н Бишков може да получи номер на банкова сметка на PM.

Ако симинара не се проведе по вина на организаторите - капарото се връща, ако записалия се не посети симинара - губи капарото, остатъка от таксата се плаща в деня на започване на семинара.

Записва­нето става САМО след плащане на капаро в размер на 50% от таксата.

Редактирано от администратор , 14.11.2007 08:55:37

Портрети заснети от Г-н Борис Бишков - основен лектор в двудневния практически семинар

Редактирано от администратор , 19.11.2007 12:14:59

Ще ходи ли някой от Пловдив или околноста ?
.. Prilojenite primeri-portreti sa meko kazano, totalno Yaki !
много даже
Модели ще бъдат Ани, Маги и Бистра

Редактирано от администратор , 21.11.2007 22:08:20

Тази сутрин семинара започна със 7 запалени портретисти
Очакваме репортаж от студиото на Jujata и страхотни снимки
През първият ден от семинара курсистите получиха ценни практически съвети относно портретна фотография: видове студийно осветление, различни хитрости използвани при построяването на осветлението - лектор Борис Бишков.
Начини за поставяне на професионален грим върху фотомоделите - лектор Аделина Цанева.

Всеки от курсистите имаше възможност да работи самостоятелно с осветлението и с фотомоделите.

Вчера с Пламен и Жужата хубаво обявихме конкурса за снимките от семинара, ама забравихме да кажем за крайния срок. Предстоят доста празници, предполагам, че много от хората ще са заети с приятното им изкарване. Какво ще кажете за 20-ти декември ?
Да перфектно дори. За мен липсата на дата винаги прави нещата а.s.a.p или никога!!!
Колегите от "DYNAPHOS" - професионално студийно оборудване ОБЯВИХА НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБЪР ПОРТРЕТ от семинара, така че наградите стават две
Г-н Бишков ще пусне тема с условията, срок, жури, ...
Там ще може да давате и линкове към снимките, с които искате да участвате
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола