Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам кепчър платки AverMedia

Продавам кепчър платки AverMedia
за прихващане на аналагов сигнал в компютър.Например от видео касетофон,аналогова камера и др.
DVD EZMaker Gold-45 лева
и AVerDVD EZMaker USB2.0-80лв.
Платките са в кутии с дискове със драйвире и софтуер.
Само не казвай, че така си кепчвал материал от камера и след това си давал някакво DVD на клиентите, със сватба примерно...На телевизор 720х576 може и да изглежда приемливо, но на компютър или плазма 42` е една голямааа, ама много голяма драма...
Нищо не казвам.
Бозо, тези кепчъри и за www не стават. А 720/576 - "мечтиии!". Толкова дропнати фреймове и зверска пикселизация ще има... Ум да ти зайде!
Accept, гледал съм и гледам "шедьоври" на "класици" в занаята, дето снимат от 15 години с Панасоници 9-ки и дето лъжат хората, че техните антични термоси вадели по-добра картина от цифрови камери (ама не хенди кам, а камери от калибъра на Canon XL1/2)
Хора, дето снимат без да ползват допълнително осветление, за които компютърния монтаж и маските са тема табу, хора дето ръчкат белия баланс на камерата, а визьора им е монохромен...Безкрайни са драмите човешки...
Монохромният визьор не винаги е минус - напротив. За останалото те подкрепям.
А Сонито, което продава юзъра е прекрасна камера, но на такава цена е като нова.

Редактирано от автора , 14.11.2007 23:05:13

Е,сега аз ли да ви открехвам.Доста хора си имат записи на VHS,VHS-C,или други подобни...та могат чрез тези платки да ги прехвърлят на DVD или DIV-X.А за вас имам движещи бекграунди за двд менюта...
devege, знаем каква е идеята на тези платки, но резултата е плачевен, друг е начина на прехвърляне от VHS на DVD, а относно движещите се фонове - 80GB футажи стигат...
Е,чак плачевно.ПРедложи нещо читаво под 300лв.?
Всъщност виждал ли си нещо правено с тях,или просто предполагаш.??

Редактирано от автора , 16.11.2007 07:39:15

Ами, ако не е читаво, парите са си хвърлени на вятъра. По-добре да се плати на някой, който може да ги направи без загуба на качество. Например аз.
А би било редно да напишеш параметрите на кепчърите и дефектите в картината, защото има такива, които са "екстра" и не са описани от производителя. А колкото до впечатления - имам впечатления и то доста.

Редактирано от автора , 16.11.2007 12:49:11

devege, много неща съм видял,включително и мазнотиите на АверМедиа, DVD формата дава предпоставка за качество на образа, не говорим за евтин вариант, а за качество, поне за приемливо качество. Читав вариант под 1000 лв. няма, ако е за любителски домашни експерименти става, но е абсурд да прехвърлиш сватбата на хората през DVD EZMaker Gold и да им вземеш пари за това - не че няма да се получи, правят го не е това начина.
Аксепте,айде, чакай си титулярните събеседници....
Ама и те не се вясват ;
Галям кураж пожелавям,че иначе къде да чистим...
Не унивай
akuji, като те влече чистенето, я как си търсиш!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола