Популярни снимки за

Всички снимки

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Подкрепете твърдението си със снимки
велико търново. снимки не са нужни.

/колко хубави снимки има на софия а каква клоака е, май трябва да смениш заглавието - кой град в българия е най-хубав за снимане/
Бургас...
Пловдив-уе майна
Бургас,естествено!
Че то се знае, Русе
Аааа, няма да се разберем така! Стара Загора естествено!
Последните ми снимки са все от моя град!
темата трябва да е от кои град си
Ето нова тема за конкурс:"Моят град"
Аз пък подкрепям Варна (не само защото съм от там ). Със снимки не мога да го подкрепя (защото още не мога да снимам много като хората), но с факти - Варна е добре развит град, който продължава да се развива. Старите рушащи се сгради (които не са паметници на културата) се събарят и на тяхно място се строят нови, направи се ремонт на пътищата, разшириха се някои от тях и трафика се подобри (доста, доста по-добре е от София ), постоянно има някакви нови усъвършенствания на улиците, спирките..., има си море, има парк (Морската градина), спортни игрища, които са супер поддържани, реновират се и детските площадки, има доста (и то хубави) училища, има и добри унивеситети, има и много клубове, школи и организации за младите хора, където те да си оползотворяват времето. ;)) А и Варна е един от градовете с най-ниска безработица :))
Съгласна съм със Svetal
Две еднакви мнения няма

Редактирано от автора , 17.11.2007 12:03:31

Хайде и от мен глас за Варна, че да има две еднакви мнения!
ааааааа У Равну пОле е най-убаво..... ОтИ има ГолФ игЛище .... хахаха
Още един глас за Варна
Няма нужда от снимки...кой не е чувал за Варна , кой не знае за нея
Пловдив....
И още един глас за Пловдив
Най-добре се живее в селото при баба и дедо... нема ко да спорите хахаахаха
Все пак въпроса бе не 'най-хубав', а най-добър за живеене, т.е. нещата не се отнасят до снимането...
Обективно може да се даде мнение, ако си живял във всичките няколко града /споменати по-горе/ последните няколко год.
Аз също не съм, но покрай едно проучване съм на мнение, че това е Варна. А там просто бяха направили таблици, нещо като приход/разход за живеене, скъпотията и т.н., като базата бе 100лв. за гр. София. Варна беше нагоре в приходите /близо под Сф/, а в същото време доста надолу с разходи, т.е. имаше сериозен положителен марж /при Сф=0, а някои градове като Бс май отиваха към -/
Най-хубавия град за живеене,не значи къде се изкарват най-много пари.За мен важните неща са:паркове,трафик,чистота,климат,добри улици и най-вече спокойствие.По тези изисквания София отпада,задръстванията в Варна лятото и ВЯТАРА през зимата са направо ужасни,в Търново разходката се превръща в катерене и е по-подходящ за туризъм а не за живеене,в Русе най-злия климат в БГ,в Плевен също,Пловдив е страхотен град и определено от големите е най-добрият избор,но губи откъм спокойствие.Не съм от Казънлък но този град ме впечатли,близо е до море,до планина,чист,страхотен климат.Гласувам за него.
Нощтна София ц
София (защото съм от тук) и Хасково (защото жена ми е от тук) :-)
Я кажете всъщност, кое е най-готиното населено или полунаселено,или ненаселено място из Родината
(akuji)Боженци

Редактирано от автора , 24.11.2007 10:14:58

хъм Боженци...там вече не можеш да се разминеш от джипове и нови хотелчета
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола