За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Подкрепете твърдението си със снимки

велико търново. снимки не са нужни.
/колко хубави снимки има на софия а каква клоака е, май трябва да смениш заглавието - кой град в българия е най-хубав за снимане/
/колко хубави снимки има на софия а каква клоака е, май трябва да смениш заглавието - кой град в българия е най-хубав за снимане/

Бургас...
Пловдив-уе майна
Бургас,естествено!

Че то се знае, Русе

Аааа, няма да се разберем така! Стара Загора естествено!
Последните ми снимки са все от моя град!
Последните ми снимки са все от моя град!
темата трябва да е от кои град си

Ето нова тема за конкурс:"Моят град"

Аз пък подкрепям Варна
(не само защото съм от там
). Със снимки не мога да го подкрепя (защото още не мога да снимам много като хората), но с факти - Варна е добре развит град, който продължава да се развива. Старите рушащи се сгради (които не са паметници на културата) се събарят и на тяхно място се строят нови, направи се ремонт на пътищата, разшириха се някои от тях и трафика се подобри (доста, доста по-добре е от София
), постоянно има някакви нови усъвършенствания на улиците, спирките..., има си море, има парк (Морската градина), спортни игрища, които са супер поддържани, реновират се и детските площадки, има доста (и то хубави) училища, има и добри унивеситети, има и много клубове, школи и организации за младите хора, където те да си оползотворяват времето. ;)) А и Варна е един от градовете с най-ниска безработица :))

Съгласна съм със Svetal
Две еднакви мнения няма
Две еднакви мнения няма

Редактирано от автора , 17.11.2007 12:03:31
Хайде и от мен глас за Варна, че да има две еднакви мнения!

ааааааа У Равну пОле е най-убаво..... ОтИ има ГолФ игЛище .... хахаха

Още един глас за Варна
Няма нужда от снимки...кой не е чувал за Варна , кой не знае за нея

Няма нужда от снимки...кой не е чувал за Варна , кой не знае за нея

Пловдив....

И още един глас за Пловдив

Най-добре се живее в селото при баба и дедо... нема ко да спорите хахаахаха
Все пак въпроса бе не 'най-хубав', а най-добър за живеене, т.е. нещата не се отнасят до снимането...
Обективно може да се даде мнение, ако си живял във всичките няколко града /споменати по-горе/ последните няколко год.
Аз също не съм, но покрай едно проучване съм на мнение, че това е Варна. А там просто бяха направили таблици, нещо като приход/разход за живеене, скъпотията и т.н., като базата бе 100лв. за гр. София. Варна беше нагоре в приходите /близо под Сф/, а в същото време доста надолу с разходи, т.е. имаше сериозен положителен марж /при Сф=0, а някои градове като Бс май отиваха към -/

Обективно може да се даде мнение, ако си живял във всичките няколко града /споменати по-горе/ последните няколко год.
Аз също не съм, но покрай едно проучване съм на мнение, че това е Варна. А там просто бяха направили таблици, нещо като приход/разход за живеене, скъпотията и т.н., като базата бе 100лв. за гр. София. Варна беше нагоре в приходите /близо под Сф/, а в същото време доста надолу с разходи, т.е. имаше сериозен положителен марж /при Сф=0, а някои градове като Бс май отиваха към -/

Най-хубавия град за живеене,не значи къде се изкарват най-много пари.За мен важните неща са:паркове,трафик,чистота,климат,добри улици и най-вече спокойствие.По тези изисквания София отпада,задръстванията в Варна лятото и ВЯТАРА през зимата са направо ужасни,в Търново разходката се превръща в катерене и е по-подходящ за туризъм а не за живеене,в Русе най-злия климат в БГ,в Плевен също,Пловдив е страхотен град и определено от големите е най-добрият избор,но губи откъм спокойствие.Не съм от Казънлък но този град ме впечатли,близо е до море,до планина,чист,страхотен климат.Гласувам за него.
За сега е Варна:
http://dariknews.bg/city.php?vremenna_klasacia=1
http://dariknews.bg/city.php?vremenna_klasacia=1
Нощтна София ц

София (защото съм от тук) и Хасково (защото жена ми е от тук) :-)

Я кажете всъщност, кое е най-готиното населено или полунаселено,или ненаселено място из Родината

(akuji)Боженци

Редактирано от автора , 24.11.2007 10:14:58
хъм Боженци...там вече не можеш да се разминеш от джипове и нови хотелчета

За да коментирате, моля, влезте в профила си!