Популярни снимки за

Всички снимки

Малък проблем - към АДМИН/ Admin: Тествайте Любими снимки!

Става дума за "Любими снимки на автора". Предлагам да се даде възможност за изтриване на вече избрани снимки. При мен една от снимките в "Любими" стои като бяло поле - вероятно авторът я е изтрил.Проблемът не е голям, но все пак дразни.Възможно е и да изберете по погрешка някоя снимка.
Добре би било и да има информация кои от авторите са добавили ваши снимки.
Благодаря за вниманието!

Редактирано от администратор , 19.11.2007 19:00:16

И аз така мисля,нека да може да се премахват снимки от"Любими".
Не ми се смейте, обаче аз в Любими без да искам цъкнах мой кадър Исках да го махна, а не мога...
vache, значи ти е любим

Редактирано от автора , 17.11.2007 22:31:05

И аз така мисля...
Имайте търпение - работим по проблемите
Не се колебайте да споделяте бъгове
Lonely, то на мен всички са ми любими... Дали да не ги нацъкам всичките...
Добавянето и махането от любими вече работи
Да чудесно е - работи , , но не работят личните съобщения!
Не работят ли.. Пратих ЛС на vache.. Ако иска да ме намери на скайп - ovedenski или мейла в профила...
Admin, ако не се лъжа не се трият старите съобщения и има ограничение колко съобщения с определен юзер можеш да си размениш, като изчерпиш този "лимит" не ти записва съобщението само се показва, че те е търсил. С други юзери можеш да си пишеш. Това успях да установя, дано не те подвеждам
Teествах, супер е обаче има един малък недостатък, за да изтриеш дадена снимка трябва да я отвориш. А какво правиш ако автора на снимката си е я изтрил вече и като се опитваш да я отвориш ти дава че снимката не съществува, съответно НЕ можеш да я изтриеш !!!
V_Power, да. Много неприятен момент за снимките които са изтрити от автора

Редактирано от автора , 19.11.2007 23:22:31

Lonely - оправяме го в момента - има решение
ще пуснем и скрипт, който да изтрие натрупалите се стари такива
МАЛКО ИЗВЪН ТАЗИ ТЕМА- Мисля,че е добре да има статистика кои в момента разглеждат сайта или поне един брояч за посетителите в момента
Имам питане-само при мен ли не излиза опцията "добави в любими" или е така при всички ?
ima edna zvezdi4ka pod zaglavieto na snimkata...
Благодаря,Plam
Работим по PRO-класация.
Още сме далеч от целите, но тук можете да видите подредба на някои снимки по новия рейтинг

http://www.4coolpics.com/pro_top.php
Ще сме благодарни ако споделите за бъгове в "Любими снимки" и PM
АДМИН - нещо по въпроса за статистика на разглеждащите сайта
и как се определя новият рейтинг PRO
с някакъв про - цесор сигурно?
Наближава края на 2007 година - най-добрите снимки засега според вас са:
http://www.4coolpics.com/top.php?yrr=2007
всички снимки са супппер.

лично на мен най-голямо впечатление тази година ми направиха пейзажистите, да не ги споменавам. благодарение на тях се разходих на много места и набелязах много точки на картата които жив или умрял трябва да посетя (ако не ми забие някой вилица в челото де).

впечатление ми направиха и снимките с мацки. при повтарящите се модели се забелязва "задобряване". преди плахи девойки, а сега просефионални лица. и снимащите ги са задобрели - дас ист зеер гут.

впечатление ми направиха и снимките които не получиха гласове. сред има много редки и ценни попадения, които уви не бяха забелязани от ловците на моменти и светлина.

впечатления впечатления и вилица в челото.

Работим по PRO-класация.
Още сме далеч от целите, но тук можете да видите подредба на снимки по новия рейтинг
http://www.4coolpics.com/pro_top.php
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола