За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Привет на всите българи!
Не знам дали е отваряне подобна тема, защото одавна не съм влизал в сайта, но ми направи впечатление, че под снимките вече има нови опции, които мнозина от нас желаехме. С поздравления към администратора и благодарност за своевременната реакция на предложенията ни, очакваме нови подобрения в сайта, за повече улеснения на всинца ни!
Не знам дали е отваряне подобна тема, защото одавна не съм влизал в сайта, но ми направи впечатление, че под снимките вече има нови опции, които мнозина от нас желаехме. С поздравления към администратора и благодарност за своевременната реакция на предложенията ни, очакваме нови подобрения в сайта, за повече улеснения на всинца ни!
Чудесно е, наистина, да имаме всички тези нови - за нас - опции! :)
Едно бъгче се открива! Като се отвори снимка в "цял" прозорец, липсва опцията за затваряне с клик на мишката... няма го 'Х'-чето, та се налага да се сещаме, че същата работа се върши с Alt+F4.
Рапорт даден!
Едно бъгче се открива! Като се отвори снимка в "цял" прозорец, липсва опцията за затваряне с клик на мишката... няма го 'Х'-чето, та се налага да се сещаме, че същата работа се върши с Alt+F4.
Рапорт даден!
balevsky - това е добра новона сега ще погледна
Преди време видях един твой коментар и ми дойде една идея
Децата
какво ще кажеш една такава тема?
да я предлойим ако не е минавала до сега !!
Преди време видях един твой коментар и ми дойде една идея
Децата
какво ще кажеш една такава тема?
да я предлойим ако не е минавала до сега !!
Браво админ!Мисля че това вече прави сайта перфектен!!
сега ще падне едно рязане..мама мия
И естествено, не работят под Линукс. Блях :( Сайтът трябва да се тества, с различни браузъри.
j_mironski, съгласен!
kozmo, мислиш ли?
kozmo, мислиш ли?
естествено че не работят. при положение че се ползват възможности които предлага само IE.
Най-накрая нещо което много хора чакахме! Прекрасно, но не съвсем - опциите не работят в Опера
Жалко наистина, таман се зарадвах и... Ц. Не работят и в Mozilla Firefox [v 1.0.6-за другите незнам още.]
За да коментирате, моля, влезте в профила си!