Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам дистанционни за DSLR Pentax

Дистанционното е кабелно. Изпробвано е на K100D, предполагам става и за други модели (*ist DL, K10D и др.)
- Дистанционното е с 3 бутона. Един бутон за фокусиране, един за снимане и едно ключе (првключвател) за B (bulb) режима на фотоапарата. На едната позиция вдига огледалото, на другата позиция на ключето сваля огледалото.
- Дължината на кабела е около 1 метър.
- Цената е 20 лева.

- пращам с Econt express (наложен платеж)
- за подробности - на ЛС, на e-mail: palvin_stanev@abv.bg или тук в темата.
Ето как изглежда:

GSM-a не върви към офертата

Идеално е за дълги нощтни експозиции или за папарашки снимки на плажа или другаде.

Редактирано от автора , 13.12.2007 13:54:06

prodavam nov stativ "velbon cx 480".ot plovdiv. 60 lv. tel:0899102771
Коледна промоция: 18 лева Мисля че става и за някои модели DSLR Canon.

Редактирано от автора , 22.12.2007 01:19:52

офертата е валидна все още!
Shemata i pe4atnata platka ima6 li q ?
MAISTOROV, не те разбрах съвсем? Имам схема да, но за печатна платка не те разбрах...
Цената е 15 лева вече
Paffkata : 6te moje6 li da mi prati6 shemata
MAISTOROV: мога да ти я пратя - да.
Но щом си майстор можеш и сам да си я направиш нали?
Мислиш че всеки един трябва да разбира и да може ли?
Ако имаш интерес-кажи, ако не моля не пречи.

Редактирано от автора , 20.04.2008 12:36:58

Няма схема - купуваш стерео жак слим, който влиза в гнездото на Пентакса - масата ти е обща, единия канал отива за автофокус, другия за снимане /разбирай задейства затвора/ - третото копче у Он-Оф за дълги експозиции - към него вързваш канала който е за снимане и готово - във форума на ФФнета има по-подробно описание и конкретна схема на свързване :)
Paffkata: izvinqvai ne se syobrazih :) vse pak para 6te vadi6

spstefanov : Blagodarq
а ИР китайските върят по 5$ в е-бей...за тия жици 15 лева няма да дам
nsirakov, не съм те питал ти лично за какво ще даваш и за какво не парите си.
Само да те светна (макар че съм сигурен че знаеш), че инфра-ред дистанционните НЕ стават за нощтна експозиция - не работят в режим B (Bulb), плюс това са неудобни, като снимаш и пейзаж дори, защото трябва да застанеш пред самия апарат. Може да се снимаш сам с инфра ред дистанционно общо взето. Трябва пряка видимост към приемника на Пентакса...
- spstefanov, де да беше толкоз лесно... То тогава по твоята логика всеки сам щеше да си прави дистанционни...
П.П. Аман от спамери... уж за сериозни хора ми се пишат насам-натам и май на всяка манджа мерудия
-Paffkata, дори е по-лесно отколкото на теб ти е било, бас давам че си се поизмъчил дооооста повече от необходимото, и поне ги направи малко по-естетически издържани. Много ме учуди като каза тва за ИР дистанционното че трябва да застанеш пред апарата, че не можеш ли ако си зад него да се пресегнеш ?? аз имам ИР и то хваща дори "изотзад", недей така ще ти се смеят
"spstefanov, де да беше толкоз лесно... То тогава по твоята логика всеки сам щеше да си прави дистанционни..."

Пич, моето съм си го събрал за 10 минути и изглежда точно като това което предлагаш - просто в магазина имаше такава подходяща кутийка и копчета - ползвам си го вече 1 година
v_power, не се хващай на бас - ще загубиш.
1-во не съм ги правил аз
и 2-ро естетическото възприятие е доста субективно понятие, аз гледам нещо да върши работа, на теб за какво ти е естетическо дистанционно? Да се фукаш ли?
spstefanov, баш много се радвам за теб. Ти сън не спа да ми пишеш в 6ч и нещо си...
Ако не проявяваш интерес, моля ... довиждане...
12 лева
моето ир бачка на бълб...
Ми това ми е времето с което разполагам - после отивам на работа :) Успех с търговията :)
Хаха, ами на Стефан наистина си му работи дистанционното.
Paffkata: validna li e oshte ofertata za distancionoto. davam 10 leva ako stava za K200D
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола