Популярни снимки за

Всички снимки

Конкурс "Туризъм и пътувания 2007"- НАГРАДИ, ИЗЛОЖБА в Mtel IMAX­ , Мол София- 20.12.2007г. Заповядайте на откриването!

ИЗЛОЖБАТА "Туризъм и пътувания 2007" ще бъде открита в Mtel IMAX, Мол София на 20.12.2007г.(четвъртък) от 19:30 часа.
Заповядайте!

Конкурс "Туризъм и пътувания 2007"- НАГРАДИ
Благодарим на всички, изпратили своите снимки за втория етап на конкурса. Получихме над 250 прекрасни фотографии, които затрудниха много изборът на журито

НАГРАДИ НА ГЕНЕРАЛНИЯ СПОНСОР МЕТАЛ - М - СОФИЯ

Награди на публиката:

Стефан Стефанов - spstefanov за снимката "Ревност"

Яница Тотева - Yani за снимката "Небе-ниско,облаци-мрачни...намирам се насред Нищото,а пред мен-един влак,спрял на гара "Никъде"..."

Стелияна Филипова - FLyFLu за снимката "Снежна тишина"

Награди на журито:

Първ­­а награда - Валери Доневски - (Valedon) за снимката "Планетата на птиците"

Втора награда - Даниела Дамгова (jordan) за снимката "The prefect place...to play"

Трeта награда - Мартин Димитров (martin_dm) за снимката "Eтър"

НАГРАДА НА СПИСАНИЕ "Одисей" - едногодишен абонамент за списанието - Христо Динков - itzkata за серията снимки от Флоренция

НАГРАДИ НА Cbox.biz - Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн на:
Цветан Остромски - ceco за снимката "Когато пазарът опустее"

Петя Андреева - Astrid за снимката "пътища..."

Иван Пеев - Gafa за снимката "Равногорска хубост"

Честито!

Журито избра за участие в изложбата 80 фотографии от следните 39 автори:

spstefanov, elenajs, iasen_vd, graphic, grifon, Donsky, Astrid, ceco, mama, charm, Valedon, svetal, Arcadia, hridi, FLyFLu, langel, vankostrong, svetlins, Niklin, jordan, nsirakov, play__krisi, mariaviolin, vilis, tkostov, Asinka, Gafa, algaivel, jorostam, itzkata, elrisha, Amateur, martin_dm, CMEXYPKO, Desso, enjoint, V_Power, Gecata , VoxGabrieli

Редактирано от администратор , 22.12.2007 09:13:54

Честито на победителите!Особено първата награда на журито е страхотен кадър!!!!
Очертава се страхотна изложба

Това с анонимното обаче искрено ме разсмя

Редактирано от автора , 15.12.2007 18:56:32

Asinka, може ли да те поканя на гости да намериш коя снимка на кой е и как се казва? Нима си мислиш, че по цял ден вися в сайта и се мъча да запомня кой какво, кога и как е заснел или пък журито цяла година е следило това? Да, някои автори имат почерк, на други сме запомнили по-впечатляващите неща НО 200 снимки на една маса, извадени от пликовете са си в голяма степен анонимни. Естествено не е търсен целенасочено подобен ефект на журиране.
Имам огромното удоволствие, от името на Валери Доневски (Valedon) и в качеството си на негов "технически менаджер" (сиреч - човекът, който му разваля снимките преди да ги качи в сайта), да благодаря за високата оценка, и да поздравя всички наградени и ненаградени участници.
Надявам се, че и Вальо ще може, поне за малко, да си покаже носа от етиопските планини и да хвърли едно око тук, за да се порадва на успеха си.
Честито!!!
Честито на наградените!!! Да почерпят
честито на печелившите!
Журито избра за участие в изложбата 80 фотографии от следните 39 автори:

spstefanov, elenajs, iasen_vd, graphic, grifon, Donsky, Astrid, ceco, mama, charm, Valedon, svetal, Arcadia, hridi, FLyFLu, langel, vankostrong, svetlins, Niklin, jordan, nsirakov, play__krisi, mariaviolin, vilis, tkostov, Asinka, Gafa, algaivel, jorostam, itzkata, elrisha, Amateur, martin_dm, CMEXYPKO, Desso, enjoint, V_Power, Gecata , VoxGabrieli
Честито на наградените !!!
Чакаме такава изложба и из Варна !!!
И аз много се радвам на наградата,благодаря за признанието!
Ще се постарая да пратя оторизирани представители на откриването на изложбата.
Честито!!!
ха ;) и аз там ! мерси !
Честито и на всички други ;) ! Поздрави за хубавите снимки!
Честито и от мен! ]
Честито на наградените и поздравления за всички учястници в конкурса! Много хубави снимки!!
Благодаря за оценката! Поздравявам всички участници в този конкурс-маратон. За мен бе удоволствие да участвам и да разглеждам творбите на другите участници. Видях толкова хубави и разнообразни снимки! Освен безспорната си художесвена стойност, много нови неща се научават от тях и от дискусиите под тях.
Bravoooo 4estitoo na vsi4ki i tam shte se vidiiim :)))
Честито и от мен на всички наградени :)
Честито на наградените!
Мерси
Честито и от мен на останалите наградени
За съжаление няма да мога да присъствам на изложбата, така че ще чакам снимки
Честито и от мен! Поздравления... и да почерпят ;) Ще чакаме изложбата и във Варна:))) -скоро надявам се:)
Благодаря много за отличието! Щастлива съм, това ми е първа награда в 4coolpics!
Честито на всички с награди и моите специални поздравления за Valedon - Валери Доневски и Христо Динков - itzkata !!!!!! От техните работи съм във възторг!
Честито на наградените автори !
Много се радвам ,че ще участвам в изложбата ! Поздравявам всички участници !
Благодаря!
Честито и от мен на останалите
Честито на наградените и на участниците в изложбата!

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола