За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
ИЗЛОЖБАТА "Туризъм и пътувания 2007" ще бъде открита в Mtel IMAX, Мол София на 20.12.2007г.(четвъртък) от 19:30 часа.
Заповядайте!
Конкурс "Туризъм и пътувания 2007"- НАГРАДИ
Благодарим на всички, изпратили своите снимки за втория етап на конкурса. Получихме над 250 прекрасни фотографии, които затрудниха много изборът на журито
НАГРАДИ НА ГЕНЕРАЛНИЯ СПОНСОР МЕТАЛ - М - СОФИЯ
Награди на публиката:
Стефан Стефанов - spstefanov за снимката "Ревност"

Яница Тотева - Yani за снимката "Небе-ниско,облаци-мрачни...намирам се насред Нищото,а пред мен-един влак,спрял на гара "Никъде"..."

Стелияна Филипова - FLyFLu за снимката "Снежна тишина"

Награди на журито:
Първа награда - Валери Доневски - (Valedon) за снимката "Планетата на птиците"

Втора награда - Даниела Дамгова (jordan) за снимката "The prefect place...to play"

Трeта награда - Мартин Димитров (martin_dm) за снимката "Eтър"

НАГРАДА НА СПИСАНИЕ "Одисей" - едногодишен абонамент за списанието - Христо Динков - itzkata за серията снимки от Флоренция

НАГРАДИ НА Cbox.biz - Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн на:
Цветан Остромски - ceco за снимката "Когато пазарът опустее"

Петя Андреева - Astrid за снимката "пътища..."

Иван Пеев - Gafa за снимката "Равногорска хубост"

Честито!
Журито избра за участие в изложбата 80 фотографии от следните 39 автори:
spstefanov, elenajs, iasen_vd, graphic, grifon, Donsky, Astrid, ceco, mama, charm, Valedon, svetal, Arcadia, hridi, FLyFLu, langel, vankostrong, svetlins, Niklin, jordan, nsirakov, play__krisi, mariaviolin, vilis, tkostov, Asinka, Gafa, algaivel, jorostam, itzkata, elrisha, Amateur, martin_dm, CMEXYPKO, Desso, enjoint, V_Power, Gecata , VoxGabrieli
Заповядайте!
Конкурс "Туризъм и пътувания 2007"- НАГРАДИ
Благодарим на всички, изпратили своите снимки за втория етап на конкурса. Получихме над 250 прекрасни фотографии, които затрудниха много изборът на журито

НАГРАДИ НА ГЕНЕРАЛНИЯ СПОНСОР МЕТАЛ - М - СОФИЯ
Награди на публиката:
Стефан Стефанов - spstefanov за снимката "Ревност"

Яница Тотева - Yani за снимката "Небе-ниско,облаци-мрачни...намирам се насред Нищото,а пред мен-един влак,спрял на гара "Никъде"..."

Стелияна Филипова - FLyFLu за снимката "Снежна тишина"

Награди на журито:
Първа награда - Валери Доневски - (Valedon) за снимката "Планетата на птиците"

Втора награда - Даниела Дамгова (jordan) за снимката "The prefect place...to play"

Трeта награда - Мартин Димитров (martin_dm) за снимката "Eтър"

НАГРАДА НА СПИСАНИЕ "Одисей" - едногодишен абонамент за списанието - Христо Динков - itzkata за серията снимки от Флоренция

НАГРАДИ НА Cbox.biz - Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн на:
Цветан Остромски - ceco за снимката "Когато пазарът опустее"

Петя Андреева - Astrid за снимката "пътища..."

Иван Пеев - Gafa за снимката "Равногорска хубост"

Честито!

spstefanov, elenajs, iasen_vd, graphic, grifon, Donsky, Astrid, ceco, mama, charm, Valedon, svetal, Arcadia, hridi, FLyFLu, langel, vankostrong, svetlins, Niklin, jordan, nsirakov, play__krisi, mariaviolin, vilis, tkostov, Asinka, Gafa, algaivel, jorostam, itzkata, elrisha, Amateur, martin_dm, CMEXYPKO, Desso, enjoint, V_Power, Gecata , VoxGabrieli

Редактирано от администратор , 22.12.2007 09:13:54
Честито на победителите!Особено първата награда на журито е страхотен кадър!!!!
Очертава се страхотна изложба
Това с анонимното обаче искрено ме разсмя
Очертава се страхотна изложба

Това с анонимното обаче искрено ме разсмя

Редактирано от автора , 15.12.2007 18:56:32
Asinka, може ли да те поканя на гости да намериш коя снимка на кой е и как се казва? Нима си мислиш, че по цял ден вися в сайта и се мъча да запомня кой какво, кога и как е заснел или пък журито цяла година е следило това? Да, някои автори имат почерк, на други сме запомнили по-впечатляващите неща НО 200 снимки на една маса, извадени от пликовете са си в голяма степен анонимни. Естествено не е търсен целенасочено подобен ефект на журиране.
Имам огромното удоволствие, от името на Валери Доневски (Valedon) и в качеството си на негов "технически менаджер" (сиреч - човекът, който му разваля снимките преди да ги качи в сайта), да благодаря за високата оценка, и да поздравя всички наградени и ненаградени участници.
Надявам се, че и Вальо ще може, поне за малко, да си покаже носа от етиопските планини и да хвърли едно око тук, за да се порадва на успеха си.
Надявам се, че и Вальо ще може, поне за малко, да си покаже носа от етиопските планини и да хвърли едно око тук, за да се порадва на успеха си.
Честито!!!

Честито на наградените!!!
Да почерпят

честито на печелившите!

Честито на наградените !!!
Чакаме такава изложба и из Варна !!!

Чакаме такава изложба и из Варна !!!
И аз много се радвам на наградата,благодаря за признанието!
Ще се постарая да пратя оторизирани представители на откриването на изложбата.
Ще се постарая да пратя оторизирани представители на откриването на изложбата.

Честито!!!

ха ;) и аз там ! мерси !
Честито и на всички други ;) ! Поздрави за хубавите снимки!
Честито и на всички други ;) ! Поздрави за хубавите снимки!
Честито и от мен! ]

Честито на наградените и поздравления за всички учястници в конкурса! Много хубави снимки!!

Благодаря за оценката! Поздравявам всички участници в този конкурс-маратон. За мен бе удоволствие да участвам и да разглеждам творбите на другите участници. Видях толкова хубави и разнообразни снимки! Освен безспорната си художесвена стойност, много нови неща се научават от тях и от дискусиите под тях.

Честито и от мен на всички наградени :)

Мерси
Честито и от мен на останалите наградени
За съжаление няма да мога да присъствам на изложбата, така че ще чакам снимки

Честито и от мен на останалите наградени

За съжаление няма да мога да присъствам на изложбата, така че ще чакам снимки

Честито и от мен! Поздравления...
и да почерпят ;)
Ще чакаме изложбата и във Варна:))) -скоро надявам се:)

Благодаря много за отличието! Щастлива съм, това ми е първа награда в 4coolpics!
Честито на всички с награди и моите специални поздравления за Valedon - Валери Доневски и Христо Динков - itzkata !!!!!! От техните работи съм във възторг!

Честито на всички с награди и моите специални поздравления за Valedon - Валери Доневски и Христо Динков - itzkata !!!!!! От техните работи съм във възторг!

Честито на наградените автори !
Много се радвам ,че ще участвам в изложбата !
Поздравявам всички участници !

Много се радвам ,че ще участвам в изложбата !

Благодаря!
Честито и от мен на останалите
Честито и от мен на останалите

Честито на наградените и на участниците в изложбата!

За да коментирате, моля, влезте в профила си!