Популярни снимки за

Всички снимки

Първи фотопленер за 2008г. - Копривщица / 19-20 януари

приятно изкарване на всички и много хубави снимки
Аз запзвам още 2 места - 1 двойна стая с две легла НЕ СЪС СПАЛНЯ

Демек ние ставаме:

2 двойни стай в хотела (ако може спалня)
1 единична (ако може по обезшумена че ще се режат дръвца)
1 двойна с отделни легла
1 КЪЩИЧКА 4етворка

Стефчо сори баце .... ама знаеш как е - дано ме подредиш кат хората
Една двойна стая със спалня в хотела за мене. Пратете ми хабер къде да пратя пари.

Редактирано от автора , 10.01.2008 11:59:50

Ехоооо накъде без мен Айде една стая и за мен в хотела. Може ли по банков път парите?
Една двойна стая със спалня, ако има още налични
Иво, днес питах, в стаите с две легла, могат да се съберат двете легла, така, че да е като спалня /баш спалните са само 3 / - ако те устройва пиши! :)
Що не сте ме ъпдейтнали в списъка бре?
Носете си /за колите/ вериги, въжета, кабели за запалване, брадвичка, лопата, добри акумулатори, особено дизелите. Добре е няколко души да имат помпи. Пълни резервоари. Ако забуксувате и няма кой да ви изтегли, надежда е да спихнете водещите гуми на 0,5 - 1,0 атмосфери и тръгвайте на втора. Не е гаранция, но помага в някои случаи. При сняг или заледяване, пускайте наклони на ниска скорост, а не на спирачка.
Батка, засега маршрута е опесъчен и изчистен /само на някои усойни завои е заледено и трябва да се внимава/! Ако завали през настоящата седмица, тогава ще му мислим :) Благодаря зя съветите, през зимата всички трябва да са добре подготвени за път :)

Редактирано от автора , 11.01.2008 21:14:44

И аз за един 8 декември отидох по сух асфалт и слънце до там, а се върнах през педя сняг около 50 часа по-късно. И понеже само аз бях с предно, биех пъртина за останалите до главния път. Само предлагам. Ако на някой му е смешно - нека му е весело!

Редактирано от автора , 11.01.2008 21:18:38

Въобще не е смешно, тези неща са сериозни и трябва да се внимава :)

Тъй мястото /разбирай Копривщица/ е отдалечено, ресторанта не е натоварен ритмично, както в големите градове, собствениците имат молба да им дадем предварителна заявка за храна /поне ориентировъчно/ за да заредят пресни продукти и да приготвят някои неща предварително /. Иначе 50 човека трябва да чакаме по няколко часа за поръчките/.

Затова ви пускам менюто на ресторанта за ориентация в цените и асортимента - Давайте смислени предложения!!!!!
http://spstefanov.hit.bg/menu_restorant.doc
Аз предлагам на обща маса да се предвидят предварително безалкохолни, салати и предястия и мезета, пък основното примерно 3 вида /пилешко, свинско /или телешко/месо и риба/пъстърва/ да си заявим ориентировъчно.

Редактирано от автора , 12.01.2008 13:22:05

Пичовеее - име една ТЕЧНА ВЕРИГА я водят - дето я пръскаш по гумите - е треа да ви кажа че тва е страшно - никво спадане на гуми никва втора - просто пръскате гомуте и сте АУТ от преспичката - ПРОБАНО и ТЕСТВАНО
май няма да идеми
ARGO: я па ти.... кви ги думаш бре тамън си натъкмих програмата и освободих петъка за тръгване в 12 ....
AGISOFT идеми=ядеме
Приключваме дебатите!!!!!!!!!!!!
Чакам всички от петък в Копривщица
ся не разбирам какви свободни места има
Може ли някой, който пътува в събота с кола да ме натовари /заедно със статива/
и за мен 2 места, за две нощувки, моля
миналата събота бях на Копривщица - почти няма сняг :) пътищата с чисти и сухи, сокола го хванах там ;)П весел пленер - дано скоро се видим
4i4o Joro, обади ми се на 9627520 или 0888416885
Ей, преди години кат` се върнехме от пленер сайта се пълнеше със снимки пък сега нема нищо... Фотопленер ли бе това или нещо друго?
Аз лично мисля да пусна поне 20-тина стойностни кадъра от пленера - Хората снимаха, а кога и какво ще качат е въпрос на личен избор и достатъчно свободно време :) Само от снощи и днес са качени 10-15 снимки :)
balevsky, има една песен: "Ожени се, та да видиш (хубаво ли е венчилото)." Та и ти: да беше дошъл да видиш какво е .
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола