Популярни снимки за

Всички снимки

ВТОРИ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР "СТУДИЕН ПОРТРЕТ" с лектор Борис Бишков - Borovinka / 26 и 27 януари 2008 / ФОТО КОНКУРС

Поради големия интерес фотостудио „Тиагора” и www.4coolpics.com за втори път организират двудневен практически семинар на тема „Студиен портрет” с лектор Борис Бишков / ФОТО КОНКУРС.

Предвидена е богата и интензивна програма, която включва теоретичен материал и практически демонстрации на разнообразни изобразителни решения в портретната фотография.

Занятията ще са в добре оборудвано студио с участието на професионални фотомодели.
Фотостудио „Тиагора”

г-н Бишков и курсистите от първия практически семинар

Семинарът ще се проведе на 26 и 27 януари 2008 г. от 10:00 до 18:30 ч.
С цел максимално добро усвояване на материала в спокойна атмосфера, броят на участниците е ограничен до осем човека.

Цената за участие е 120 лв.

Основните точки в програмата :

- портретната фотография от дагеротипа до наши дни
- основни идеи и похвати в портретната фотография
- въведение в студийното осветление, експонометрия
- гримът в портретната фотография, лектор Радослава Александрова, представител на Maxfactor
- основни светлинни конструкции и тонали решения в портретната фотография
- построяване на осветлението според индивидуалните особености на портретируемия
- демонстрации на артистични решения в портретната фотография (с участието на всички курсисти)
- време за практически занимания и свободни експерименти (с участието на всички курсисти)

Модели ще бъдат Ани и Ради

За повече информация и записвания тел. 0878 171 172, Борис Бишков или email: borovinka@gyuvetch.bg.

ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ:
- на Клубните сбирки в четвъртък
- след уговорка на телефон 0878 171 173 от 09:00 - 19:30 ч.

Който не може да предаде парите на срещите в четвъртък или на Г-н Бишков може да получи номер на банкова сметка на PM.

Записва­нето става САМО след плащане на капаро в размер на 50% от таксата.
Ако семинара не се проведе по вина на организаторите - капарото се връща, ако записалия се не посети семинара - губи капарото, остатъка от таксата се плаща в деня на започване на семинара.
В темата няма да се публикува списък на записалите се участници.

Редактирано от администратор , 13.02.2008 12:42:37

Моделите Ани и Ради потвърдиха участието си в семинара

Аз съм много доволен от първия семинар. Научих доста неща, поснимах си на воля, запознах се с нови хора. Моделките са много добри и много търпеливи! Изпълняваха всичките ни фотографски "капризи". Направо ги измъчихме...:)Наблягаше се повече на практически неща, подреждане на различни схеми на осветление, ракурси и т.н. Направените от курсистите снимки се прожектираха на екран и се обсъждаха. Изобщо според мен всичко се проведе на едно много високо ниво и благодаря на г-н Бишков /Borovinka/ за всичко, което научихме от него!
Останаха 3 незаети места.

Аз съм посетил няколко курса и мисля че този беше най-полезния с практическа насоченост, определено съм много доволен.

П.П. леко уточнение, снимките в профила ми от курса са правени с обектив които се оказа че има механичен проблем, да не се чудите къде им е фокуса.

Редактирано от автора , 17.01.2008 20:58:34

Благодарение на нашите партньори от Dynaphos отново ще има конкурс за най-добър автор от семинара. Наградата е отражателен диск 52 см.

http://www.dynaphos.com/product.php?c=6&id=97

Жури ще бъдем моя милост и колежката Мими Николова (Jujata), собственичка на студио "Тиагора".

Редактирано от автора , 18.01.2008 11:10:58

Останаха 2 незаети места.
Едно
За съжаление Ани е се разболя от грип, затова на семинара модел ще бъде Ева.

Редактирано от администратор , 25.01.2008 07:31:58

айде, успех на семинаристите , на следващото семинарче може да се включа, но си мисля че може да се оргатизира по време на някое фотопленерче, че да се включат хора дето са далеч от софия
семинарът беше супер.

ако има следващ - запишете се задължително няма да сбъркате.

обстановката е невероятна - емоцията също.

а аз ще чакам Боровинката да орагнизира семинар на друга тема )))

lansky: Например за предметна и рекламна фотография
vadin - теми бол )))
И аз чакам семинари на други теми с нетърпение
Още малко от атмосферата в Студио "Тиагора"

Снимка:ceaser

ФОТО КОНКУРС
Напомням:
Благодарение на нашите партньори от Dynaphos
http://www.dynaphos.com
отново e ОБЯВЕН конкурс за най-добър автор от семинара. Наградата е отражателен диск 52 см.
http://www.dynaphos.com/product.php?c=6&id=97

КАЧВАТЕ СНИМКИТЕ И ДАВАТЕ ЛИНК В ТАЗИ ТЕМА!

Жури:
Борис Бишков и Мими Николова (Jujata), собственичка на студио "Тиагора".

Редактирано от администратор , 28.01.2008 18:44:15

Още една доза настроение заснето от Lansky
Благодаря на организаторите на този интересен семинар и специално на г-н Борис Бишков, който ни научи на много неща. Благодаря и на момичетата, които ни позираха търпеливо!
Поздрави на всички колеги участници!

А бе, никой не каза че имаше и чуждестранно участие на този семинар!

Редактирано от автора , 29.01.2008 11:11:56

Бяха два чудесни, забавни и много полезни дни!!!

Изключителни благодарности на Борис - за старанието, търпението и отзивчивостта, на Мими -за това, че ни приюти в нейното уютно студио, на Пламен за организацията и всичко останало ,
на съ-курсистите за чудесната атмосфера и колегиалност, и не на последно място на Ради, Марина и Ева за своя професионализъм, разбиране към нас учащите се, безкрайното търпение и приятните емоции!!!

Още веднъж ви благодаря на всички...! Дано не съм пропуснал някой!
И аз много благодаря на всички за търпението и наистина много научих
Добра работа от priliv
http://www.4coolpics.com/priliv

Модел: Ева - libra15
http://www.4coolpics.com/libra15

Редактирано от администратор , 29.01.2008 07:54:18

От: hateras
Дата: 26.01.2008 08:39
... но си мисля че може да се оргатизира по време на някое фотопленерче, че да се включат хора дето са далеч от софия

ПО ТОЯ ВЪПРОС ЩО НЕ ПОМИСЛИТЕ?????
Лански е майстор

Модел: Ева - libra15
още от Лански

Още от Priliv:

айде бе - другите участници няма ли да качват снимки - къде се спотайват
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола